• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make LEMON CUPCAKES! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make LEMON CUPCAKES! 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make LEMON CUPCAKES!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make LEMON CUPCAKES! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make LEMON CUPCAKES! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make LEMON CUPCAKES! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make LEMON CUPCAKES!

Lemon Coconut Cupcakes are on the menu in Chef Anna Olson's amazing kitchen, and she is going to teach you how to make this delicious recipe from scratch! Follow along with the recipe below! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Recipe Makes 24 cupcakes Ingredients Cupcakes 2 ½ cups (325 g) cake & pastry flour 1 ½ cups (300 g) granulated sugar, divided (caster sugar) 1 Tbsp (15 mL) baking powder ½ tsp (2 mL) salt 1 Tbsp (15 mL) finely grated lemon zest ¾ cup (175 mL) buttermilk 1/3 cup (80 mL) vegetable oil ¼ cup (60 mL) lemon juice 2 large eggs, separated 1 ½ tsp (7 mL) vanilla extract Frosting: ¾ cup (170 g) unsalted butter, at room temperature 4-6 cups (520 – 780 g) icing sugar, sifted 6 Tbsp (90 mL) coconut milk 1 tsp (5 mL) vanilla extract ½ tsp (2 mL) coconut extract sweetened flaked coconut, or decorator’s sugar for décor Directions 1. Preheat oven to 375 F (190 C) and line 2 muffin tins with cupcake liners. 2. Sift the flour with 1 cup (200 g) of the sugar, baking powder and salt into a large bowl. Stir in the lemon zest. 3. In a separate bowl whisk the buttermilk, oil, lemon juice, egg yolks and vanilla. Whisk this into the dry mixture until well-blended and set aside while whipping the whites. 4. Using electric beaters or a stand mixer fitted with the whip attachment, whip the egg whites until they are frothy and then gradually add the remaining ½ cup (100 g) of sugar while whipping, and continuing to whip until the beaters almost hold a soft peak when lifted (this will take about 3 minutes, and the whites will be very glossy). Fold the whites into the batter in 2 additions until evenly blended. Spoon the batter (using an ice cream scoop is easiest) into the prepared muffin tins and bake for 15-17 minutes until the cupcakes spring back in the centre when gently pressed (the cupcakes will not brown much). Allow the cupcakes to cool in the tins before frosting. 5. For the frosting, beat the butter and 2 cups (260 g) of the icing sugar with electric beaters or using a stand mixer fitted with the paddle attachment, until blended. Add the coconut milk, vanilla and coconut extract and beat in. Add 2 more cups (260 g) of icing sugar, beat on low speed and then beat on medium-high speed until light and fluffy, adding more icing sugar as needed until the frosting holds its shape when the beaters are lifted (the variation in amount of icing sugar is due to how soft the butter is, and how warm and/or humid the weather is). 6. Spoon or pipe the frosting onto the cupcakes and sprinkle with coconut and/or decorator’s sugar. Do not refrigerate the cupcakes, if preparing ahead. The cupcakes will keep, wrapped and unrefrigerated, for 2 days. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #OhYum #Cupcakes

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5