У нас вы можете посмотреть бесплатно Eclairs with custard filling recipe | Homemade Custard Pastry Cream или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Dough • milk — 150 ml • water — 150 ml • butter — 120 g • flour — 180 g • salt — 3 g • sugar — 5 g • 5 eggs Bake for 20 minutes at 360 °F / 180 °C and 40 minutes at 320 °F / 160 °C (Bake for 20 minutes at 180 °C and reduce the temperature to 160 °C and bake for another 40 minutes.) Baking time may depend on which oven you have. Bake until golden brown. Custard • milk — 500 ml • sugar — 180 g • 2 eggs • butter — 60 g • flour — 40 g Allow to cool before filling Thank for watching! I hope you enjoyed it) Music: / joakimkarud / joakimkarud Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music promoted by Audio Library • Mrs. Zazzara – Loxbeats (No Copyright Music)