• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Master The Classics: Sazerac скачать в хорошем качестве

Master The Classics: Sazerac 7 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Master The Classics: Sazerac
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Master The Classics: Sazerac в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Master The Classics: Sazerac или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Master The Classics: Sazerac в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Master The Classics: Sazerac

The Sazerac cocktail is purported to have been invented in 1850 in New Orleans by a man named Antoine Amedee Peychaud. He was a pharmacist who ran a drugstore from which he would prescribe medicine but would also make toddies and tonics as cure-alls as well as a drink with his famous Peychauds Bitters (adapted from a family recipe) which is still served in Sazeracs and other cocktails to this day. The Original recipe called for Cognac or Brandy which changed to Rye in about 1865 due to a blight on wine grapes.The Phylloxera Aphid was wreaking havoc in France and completely stopped brandy and Cognac production. The cocktail also took a hit when Absinthe was banned in the United States in 1912, but the Sazerac hungry public was more than happy to drink anise flavored liquor in it's place. in 2002 the ban was lifted and we can have Absinthe again, and of course we have brandy and cognac available, but the rye version has really established itself. In this video we teach with Rye, but feel fee to either replace with Brandy or split the main spirit with Brandy however you like. Hope you guys enjoy and don't forget to subscribe for more videos released every week. Here's a recap on the recipe: 4 dashes Peychauds Bitters 1 Sugar Cube 2oz Rye Whiskey Preparation: Add ingredients to a mixing glass and muddle the sugar with either a muddling spoon or a muddler. Add Ice and stir. Separately in the Cocktail glass wash the sides with Absinthe. You can even use an Atomizer to add an even coat. Strain the cocktail into the glass and garnish with a lemon peel. Make sure that you zest lemon oil from the peel over the drink. A Note On This Video: I went a little heavy on the Peychauds and Absinthe in this video. How much you use is largely preference, the recipe above is a proper preparation. If you liked this video, click below to subscribe: https://www.youtube.com/theeducatedba...

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5