У нас вы можете посмотреть бесплатно [ENG SUB] How to make AUSTRIA'S MOST famous FOOD? Schnitzel! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
If there is one dish that has made it onto the world stage of food from Austria it is definitely "Schnitzel"! This traditional Austrian dish can be found all over Austria from high-class restaurants in Vienna to small local mountain huts in Tyrol! Schnitzel traditionally is a lean cut of veal or beef flattened with a meat hammer and then fried in various sets of oil and lard. Nowadays restaurants also offer pork Schnitzel and it is often fried just in oil. Recipe (3-4 piece, depending on how big you want your Schnitzel): 500g Pork / Veal 100g Flour 2 Big Eggs 100g Bread crumb Salt and Pepper Oil for frying #Schnitzel #Austriasmostfamousedish #deliciousfriedmeat