У нас вы можете посмотреть бесплатно 如何製作流沙奶黃月餅,你喜愛嗎?中秋將至,孔師傅教你如何製作,獨家秘方,易學零失敗。先來同你分享如何製作(流心奶黃醬)。 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#在家做美食 #ood #dessert#salted egg yolk moon cake #delicious#cooking #* * #recipe #7#5 #甜品食譜 #甜品控#甜品治愈一奶 #甜品美食#甜 #五星出品#美食vog#美食分享#美食教程 #鹹點美食#酒會小食#美點雙輝#下午茶小食#流心奶黃醬#流心奶黃月餅#傳統月餅#經典奶黃月餅#自家製月餅 流沙蛋黃醬 A. 燒咸蛋黄: 鹹蛋黃12粒 砂糖15克 紹酒 20ml 醃製1小時後,預熱焗爐150度,焗15分鐘 B. 蛋黃醬做法: 已燒過鹹蛋黃 65克 鮮忌廉94 mL 奶粉13克 鹽 1 g 砂糖21克 椰漿13 mL 粟粉 2g 牛油40克 鹹蛋漿材料混合後,放入煲內煮約8分鐘,再過篩隔去渣滓。放入冰箱約兩小時。再用匙羹打刮 造圓皮狀。 Salted egg yolk paste A. Roasted salted egg yolk: salted egg yolk 12 pcs sugar 15g Shao wine 20ml After marinating for 1 hour, preheat the oven to 150 degrees and bak for 15 minutes. B. How to make egg paste: salted egg yolk 65g Fresh cream 94 mL milk powder 13g Salt 1g sugar 21g Coconut milk 13mL Cornstarch 2g butter 40g After the salted egg pulp is mixed, put it in the pot and cook it for about 8 minutes, and sift it to remove the residue. Put it in the refrigerator for about two hours. Then scrape it with a spoon to make a round skin.