У нас вы можете посмотреть бесплатно Hugo Spritz Recipe - Italian Elderflower Spritz, Aperitivo Time!! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The Hugo Spritz or Alpine Spritz (pronounced ‘Ugo’ by Italians) originated in the northern Italian region Alto-Adige - an area where the elderberry plant thrives in summer. A light and refreshing aperitivo! According to the Spritz book (https://amzn.to/2BLoRRJ) by Talia Baiocchi and Leslie Pariseau, the original recipe called for lemon syrup before changing to elderflower syrup. Given that elderflower isn't prevalent in other regions, it's common to utilise elderflower liqueur as it's replacement. BARWARE USED: 30cm Teardrop Barspoon AU: http://bit.ly/30cm-barspoon US: https://amzn.to/2H0Jv46 Multi Level Jigger AU: http://bit.ly/multi-jigger US: https://amzn.to/2GkY8iZ VIEW FULL PRINTABLE RECIPE: https://stevethebartender.com.au/hugo... INGREDIENTS 15mL Elderflower Liqueur (½ oz) 120mL Prosecco (4 oz) 30mL Soda Water (1 oz) Mint METHOD 1. Gently muddle the mint leaves within the glass 2. Add the elderflower liqueur before filling the glass with ice 3. Top with prosecco and a dash of soda 4. Garnish with a lemon wheel and mint sprig Music by Engelwood Music: https://soundcloud.com/engelwoodmusic...