У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Build a Cob Oven - Part One или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Part One shows how to prepare the base and dome mold for building a cob oven. This oven is 36" interior diameter, so the height of the interior is 75% of that, or 27" tall. The thermal mass layer is 4" thick, plus a 6" thick insulating layer over that, so the whole oven is 10" bigger than the fire cavity all the way around. The base is made with stones gathered from the site and held together with a clay + sand (cob) mortar. Also note, the primary reason to use firebrick is that they do not crack under the heat of a fire. For more information on cob ovens, I recommend Kiko Denzer's book "Build Your Own Earth Oven"...it's a complete "how to" including how-to sketches, list of tools, inspiring photos, and much more.