У нас вы можете посмотреть бесплатно Cooking Authentic Italian Carbonara with Barilla | Chef Tatung или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Transport yourself to the streets of Rome with our exploration of the authentic, real Carbonara, from selecting the finest guanciale and the perfect Al dente Barilla pasta to achieving the signature creamy sauce. Discover the techniques and ingredients that define this beloved Italian classic. Ingredients: Water, for boiling Salt 500g. Barilla Spaghetti Noodles 250g. Guanciale 2 whole eggs 4 egg yolks 11/2 cup Pecorino Cheese, grated 1 1/2 cup Parmesan Cheese, grated 1 cup of pasta water (Guanciale fat) Salt & Freshly cracked black pepper Garnish: Grated cheese Guanciale Freshly cracked black pepper For more recipes, visit www.simpol.ph #Simpol #cheftatung #SimpolCooking #DishkarteSaKusina