У нас вы можете посмотреть бесплатно Making Pumpkin Puree from scratch или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
Pumpkin pie, pumpkin bread, pumpkin pancakes, the possibilities are endless! Why use store bought pumpkin puree from a can when you can easily make your own? RECIPE: 2 sugar pumpkins (pie pumpkins) Vegetable oil Halve 2 sugar pumpkins and scoop out seeds and strings. (Keep those seeds for roasting!) Spray or brush insides with a small amount of vegetable oil. Place halves face down on a baking sheet and bake in a preheated 350°f oven for 1 hour, or until skin is easily pierced with a fork. Remove from oven and let cool. Scoop out flesh into a blender or food processor and puree until smooth. (Add a little water if needed to process.) Store in sanitized mason jar and refrigerate. It will keep for about a week in the refrigerator. Yield will depend on the size of your pumpkins.