У нас вы можете посмотреть бесплатно Canning 100 Pounds of Tomatoes with an Italian Pro Cook или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Want to learn how to easily ferment ANY vegetable or ingredient? Click the link below to get my Fool-Proof Fermentation cookbook: https://prohomecooksu.com/fermentatio... -- Did you hear? My Kombucha University course is officially open for enrollment (Closing down this Friday for good, so get your seat now while you still can!) Here’s the link to join: http://bit.ly/EnrollKombucha For the full recipe and breakdown of how we preserved all these tomatoes, check out my blog post. https://www.prohomecooks.com/post/5-s... Follow more of my crazy food experiments on instagram! / lifebymikeg Follow Farmer Scott @deeprootsfarmny Deeprootsfarmny.com Note to anyone trying this project. Tomatoes have become less acidic over the decades so you might want to increase the acidity by adding lemon juice or citric acid to be on the safe side and avoid any risk of botulism. All music provided royalty free by epidemic sound