У нас вы можете посмотреть бесплатно Hong Kong Bakery Egg Tarts (港式蛋挞) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
[Turn on subtitles for instructions] Egg tarts are a classic Cantonese dessert, prevalent both in the east and the west. Originally inspired by English and Portuguese settlers in Southern China, egg tarts use a puff pastry crust to hold a silky custard filling. Ingredients (makes 12): Tart shell water dough: 125g AP flour 15g sugar 1/4 tsp salt 25g egg 50g ice water Tart shell oil dough: 100g flour 75g butter 75g lard Filling: 35g sugar 125g hot water 75g egg 75g evaporated milk 1/2 tsp vanilla Be adventurous! Subscribe and hit the notification bell icon to learn new home cooking recipes! Music Credit: Long Calming Piano Background - DS Productions #eggtarts #hongkongbakery #baking