• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make French Macarons (for beginners and advanced bakers!) скачать в хорошем качестве

How to Make French Macarons (for beginners and advanced bakers!) 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make French Macarons (for beginners and advanced bakers!)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make French Macarons (for beginners and advanced bakers!) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make French Macarons (for beginners and advanced bakers!) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make French Macarons (for beginners and advanced bakers!) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make French Macarons (for beginners and advanced bakers!)

My French macaron recipe has been carefully developed to set beginners and advanced bakers alike up for success! I’m breaking down all the steps and sharing tons of tips to have you well on your way to perfect, full, envy-worthy macarons. Recipe: https://sugarspunrun.com/French-macar... Ingredients 150 grams almond flour (see note) (1 ⅓ cup) 150 grams powdered sugar (1 ¼ cups) 110 grams egg whites, room temperature (about 3 egg whites/110ml/just under ½ cup) 95 grams granulated sugar (scant ½ cup) Pinch cream of tartar, optional (I typically use ⅛ teaspoon) ⅛ teaspoon table salt 1 teaspoon vanilla extract Food coloring, optional Your favorite frosting (see note) Disclaimer: As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases from the links below. Baking sheet (Affiliate Link): https://amzn.to/36AXRkO Mixing bowls (Affiliate Link): https://amzn.to/2C47vQx Sifter (Affiliate Link): https://amzn.to/2YCUicI Electric mixer (Affiliate Link): https://amzn.to/3Xk9qYv Piping bag (Affiliate Link): https://amzn.to/2JAPSvk Ateco 804 tip (recommended, see note) (Affiliate Link): https://amzn.to/3IL7gMQ Instructions See recipe link for full instructions. Notes Almond flour While not required, I prefer to use superfine, blanched almond flour. I personally like Bob’s Red Mill brand. Unblanched will work but you will see bits of the almond in the end result. Tip I like the Ateco 804 best, but any round open tip will work. Food coloring I recommend gel food coloring, I use Americolor gel and typically add 4-5 drops per batch of macaron. Filling ½ batch of any of my frosting recipes will work nicely in these macarons. My go-to choices are white chocolate buttercream (it’s not too sweet!) or my favorite chocolate frosting. Storing Macaron shells will keep in an airtight container at room temperature for 5-7 days or freeze in an airtight container for up to several months. When thawing, allow shells to come completely to room temperature before opening the container or you’ll have moisture on the shells. Filled macarons will keep at room temperature in an airtight container for several days (assuming a shelf-stable filling) or in the refrigerator in an airtight container for up to 2 weeks. To freeze, first mature macarons (let them sit in the refrigerator in an airtight container for 24 hours) then transfer container to freezer and freeze for up to several months. Thaw in container in refrigerator or thaw at room temperature (do not open container until thawed or you’ll have condensation). Facebook:   / sugarspunrun   Instagram:   / sugarspun_sam   Pinterest:   / sugarspunrun   Email List: https://sugarspunrun.com/subscribe/

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5