У нас вы можете посмотреть бесплатно Injera starter in detail & proof of it working part 1 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Starter 1 (without yeast) 1 cup of all purpose flour 700 ml warm water Wait time (three days) Starter 2: (with active dry yeast) 1 cup of all purpose flour 700 ml warm water Wait time (three days) Injera batter 1 (with starter that had yeast) 5 cups of toasted all purpose flour 1850 ml of cold water (room temperature) 1 tablespoon of fenugreek powder (optional) Wait time 10-13 hrs (overnight) Injera batter 2 (with starter that had NO yeast) 3 cups of toasted all purpose flour 1200 ml of cold water (room temperature) 1 tablespoon of fenugreek powder (optional) Wait time 10-13 hrs (overnight or 2 days for more fermentation)