У нас вы можете посмотреть бесплатно 1950's German Sweet Chocolate Sheet Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The is a very rich and moist home made cake straight out of the 1950's. Ingredients for the cake: 1 package (4 ounces) Baker's German's Sweet Chocolate 1/2 cup water 2 cups all-purpose flour (sift before measuring) 1 teaspoon baking soda 1/4 teaspoon salt 1 cup softened butter (2 sticks) Not melted as I said in the video 2 cups sugar 4 egg yolks 1 teaspoon vanilla 1 cup buttermilk 4 egg whites beaten to stiff peaks Bake at 350 degrees for about 30 minutes in greased and floured 10"x16" pan or 3 nine inch cake pans lined with wax paper. Coconut-Pecan Filling and Frosting: 1 - 12 ounce can evaporated milk 1 1/2 cups sugar 3/4 cup of melted butter (1 and 1/2 sticks) 4 egg yolks, slightly beaten 1 1/2 teaspoons vanilla Cook in sauce pan over medium heat for about 12 minutes or until thicken slightly. Add 7 ounces Baker's Angel Flake Coconut 1 1/2 cups broken pecan pieces This cake freezes very well. Thanks for watching. My website http://southernfrugal.com