У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Cream Puffs with Simple Ingredients – No Fancy Tools Needed! или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Choux Pastry: 3/4 cup or 180 ml water 1/3 tsp salt 1/3 cup or 75 g butter 1 cup or 115 g all-purpose flour 3 eggs Start by baking at 190°C (375°F) for about 10 minutes. Then, reduce the temperature to 170°C (335°F) and continue baking for another 30 minutes. Custard: 2 tbsp flour (I prefer cake flour, but all-purpose works too) 4 tbsp sugar (If you like a sweeter taste, feel free to use 5 or even 6 tbsp.) a pinch of salt 2 cups or 500 ml milk 3 yolks vanilla extract (optional) To achieve a more tender cream texture, you can substitute cornstarch for flour. In this case, use 1 whole egg and 1 egg yolk instead of 3 yolks. Whipped Cream (optional): 1 cup or 240 ml heavy cream 1 tablespoon sugar