У нас вы можете посмотреть бесплатно a mini strawberry shortcake...for one person! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
welcome spring with open arms with the lightest and most refreshing strawberry shortcake! make this fluffy and pillowy genoise sponge cake, filled with freshly whipped cream and strawberries, all portioned for one person so you can try out new cake recipes without the burden of leftover full sized cakes! 🛒 PRODUCTS USED IN THE VIDEO (affiliate links!) 🛒 4x3" Cake Pan → https://amzn.to/3T3p619 Cake Strips → https://amzn.to/3FcnnRw Cake leveler→ https://amzn.to/3L5G1OJ Offset Spatula → https://amzn.to/3mtNT24 💕 SeLF pRoMO 💕 ↳ Second channel: / @jasmaz ↳ Blog: https://jasmafusioncuisine.com/ ↳ Instagram: / jasma_fusion_cuisine ↳ Pinterest: https://www.pinterest.ca/jasmafusionc... ↳ Business Inquiries: [email protected] ------- INGREDIENTS Genoise sponge: 1 large egg 35 g (2 1/2 tbsp) white granulated sugar 15 g (1 1/2 tbsp) flavourless oil 25 g (1 1/2 tbsp) milk 40 g (1/3 cup) all purpose flour 1/2 tbsp cornstarch Pinch of salt 1/2 tsp pure vanilla extract Whipped cream: 115 g (1/2 cup) whipping cream 25 g (2 tbsp) white granulated sugar 1/2 tsp pure vanilla extract Filling & decor: Fresh strawberries Fresh thyme (optional) ------- 食材 海绵蛋糕: 1个 大号鸡蛋 35 克(2 1/2 汤匙)白砂糖 15 克(1 1/2 汤匙)无味食用油 25 克(1 1/2 汤匙)牛奶 40 克(1/3 杯)中筋面粉 1/2 汤匙 玉米淀粉 少许 盐 1/2 茶匙 纯香草精 奶油霜: 115 克(1/2 杯)淡奶油 25 克(2 汤匙)白砂糖 1/2 茶匙 纯香草精 夹层和装饰: 新鲜草莓 新鲜百里香(可选) ------- ❓ FAQ How old are you? currently 18 Where are you from? Canada! What do you edit with? Final Cut Pro X ♫ Music from Epidemic Sound → https://www.epidemicsound.com/referra... 🎥 Video filmed/视频录制 by Jasma and Mom (go watch Mama Fusion Cuisine!! / mamafusioncuisine卉妈厨艺 ) 🎬 Editing and Graphics/后期 by Jasma Zhou