У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Sharpen a Knife - Japanese Kitchen Knife Introduction | MUSASHI JAPAN или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A well-maintained knife that cuts well not only presents cuisine beautifully and brings out the best in your ingredients, it also influences the taste deeply, and encourages safe use, because ingredients will be cut up just as you intend. To maintain a sharp cutting ability to the end, regularly sharpen the blade using a whetstone. ------ In 2025, we launched a new knife-sharpening class, FUJI JAPAN ASAKUSA, in Asakusa, Tokyo. Whether you’re a complete beginner or an aspiring professional, our expert instructors will give you personalized, hands-on guidance. 🔗 Reservations: https://widgets.bokun.io/online-sales... ❓ Details & Questions? Visit our FUJI JAPAN Asakusa page and get in touch: https://fujijapan.jp/pages/asakusa We can’t wait to help you master the art of knife sharpening!