• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Classic Sponge Cake or Genoise the basic recipe with 4 ingredients скачать в хорошем качестве

Classic Sponge Cake or Genoise the basic recipe with 4 ingredients 7 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Classic Sponge Cake or Genoise the basic recipe with 4 ingredients
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Classic Sponge Cake or Genoise the basic recipe with 4 ingredients в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Classic Sponge Cake or Genoise the basic recipe with 4 ingredients или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Classic Sponge Cake or Genoise the basic recipe with 4 ingredients в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Classic Sponge Cake or Genoise the basic recipe with 4 ingredients

Genoise is French for a Sponge Cake, I do like the sound of the French word better, "Genoise". This recipe is the simple basic version, no gimmicks, no self raising flour, baking powder etc. Fresh eggs are all you need. You can add your own flavourings, lemon, vanilla, etc but a sponge cake or genoise is a great base for many things, especially multi layered cakes. It also freezes well, so you can make it in advance and decorate later. Bring your eggs to room temperature before you start. Make sure you fold gently but check that there's no clumps of flour left. Don't prick the cake with skewers, just gently touch it and it should be firm in the centre. And don't open that oven door while it's rising. Enjoy this classic sponge cake or genoise recipe. ▶Get full recipe here http://www.recipe30.com/classic-spong... Some of the products I use and recommend: https://www.amazon.com/shop/recipe30 (affiliate) Send products or info to: MAILING ADDRESS RECIPE30 PO BOX 416 MOUNT MARTHA 3934 VICTORIA AUSTRALIA Want to post me something? Need a shoutout? Got a product to be reviewed or used on my cooking videos? Let me know! ▶Follow me on Instagram:   / recipe30   ▶Follow me on Facebook:   / recipe30   Business inquiries: [email protected] Music by: http://www.epidemicsound.com

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5