• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Why "pop-up" restaurants are everywhere now скачать в хорошем качестве

Why "pop-up" restaurants are everywhere now 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Why
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Why "pop-up" restaurants are everywhere now в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Why "pop-up" restaurants are everywhere now или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Why "pop-up" restaurants are everywhere now в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Why "pop-up" restaurants are everywhere now

The post-covid pop-up boom, explained. This video is presented by Verizon Business. Verizon Business has no editorial influence on our videos, but their support makes videos like these possible. From 2021 to 2022, one specific type of restaurant grew 105% in the US: pop-ups, or temporary restaurants. From 2022 to 2023 there were 155% more pop-ups. If you’re a foodie in a US city, it’s made the diversity of food you can get today higher than ever before. Why are so many chefs deciding to "pop up' all of a sudden? To find out, we talked to the owners of two New York City pop-ups to get their stories. For Jorge Aguilar & Amanda Rosa, chef & co-owners of the breakfast taco pop-up Border Town, their story starts in the pandemic. They were unemployed, and instead of trying to rent a space and open a brick and mortar restaurant, they started working temporary locations, marketing themselves via instagram. Eric Huang, chef and owner of Pecking House, a Sichuan-style fried chicken pandemic pop-up that became a brick and mortar restaurant, told us a similar story. So how did these restaurateurs pivot during difficult times to ultimately find success? Links and further reading: Emma Orlow who we spoke to for this video is a writer for Eater. You can read her work here: https://www.eater.com/authors/emma-orlow An awesome foodie newsletter we subscribed to while making this video: http://sweetcity.substack.com/ Other pop-ups we spoke to: https://austin.eater.com/2024/6/3/241... https://natecox.net/BIG-CHUNE-2 Yelp’s state of the restaurant industry 2024: https://data.yelp.com/state-of-the-re... Vox.com is a news website that helps you cut through the noise and understand what's really driving the events in the headlines. Check out http://www.vox.com. Watch our full video catalog: http://goo.gl/IZONyE Follow Vox on Facebook: http://goo.gl/U2g06o Or Twitter: http://goo.gl/XFrZ5H

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5