У нас вы можете посмотреть бесплатно 純素豆乳蕃薯蛋糕 🍠 |How to make Vegan soy milk sweet potato cake|全素無蛋奶食譜 Vegan Cake Recipe|ENG Sub & 4K или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
今段影片用了我很喜歡的蔬菜-蕃薯來做出軟糯的全素蛋糕。 日本蕃薯的品種有很多,如果有機會買到紅春香或薩摩金時的話, 推薦大家買來試試,口感綿密之餘,蜜味也特別濃郁呢。🍠🍠🍠 Thank you for watching (*´∀`) Please like, comment & subscribe for more plant-based cooking videos ------------------------------------------ [ Instagram ] / yuki_floats ------------------------------------------ [ 章節 Chapter ] 00:00 食譜 Recipe 00:15 炒番薯 Preparation of sweet potato 02:26 豆乳蛋糕製作 Making of the soy milk cake 05:50 試食時間 Enjoy ------------------------------------------ 純素豆乳番薯蛋糕 Vegan soy milk sweet potato cake [ 食材 Ingredients ] 番薯粒 Diced sweet potato: 日本番薯 Japanese sweet potato 200g 黃糖 Light brown sugar 20g 純素牛油 Vegan butter 20g 蘭姆酒 Rum 18g 蛋糕 Cake: 中筋麵粉 All purpose flour 270g 杏仁粉 Almond flour 68g 泡打粉 Baking powder 11.5g 梳打粉 Baking Soda 1.5g 鹽 Salt 4g 黃糖 Light brown sugar 135g 葵花籽油 Sunflower oil 108g 無味椰子油 Refined coconut oil 27g 無糖豆乳 Unsweetened soy milk 288g 蘋果醋 Apple cider vinegar 18g 鹽之花 Fleur de sel (optional) [ 焗盤尺寸 Mould Size ] 10 x 5 x 3” [ 所需時間 Baking Time ] 175°C 烤65-75分鐘 Bake at 175°C for 65-75 minutes (Please adjust the baking time according to your oven and the size of your cake) [ 保存期 Shelf life] 室溫一天 或 雪櫃一星期 1 day at room temperature or 1 week in the fridge ------------------------------------------ [ Video credit ] Filmed & edited by Evan & Yuki Editing tool: Adobe premiere pro #全素 #純素 #卵乳不使用 #cookingtips #純素蛋糕 #純素甜點 #蔬食 #素食 #食譜 #無奶蛋 #cookingvideo #recipe #veganrecipe #vegancake #pastry #baking #vegandessert #4K #engsub #全素 #素食食譜 #烹飪 #烘焙#地瓜 #sweetpotato #simplerecipe #日常 #homebaker #cookingchannel