У нас вы можете посмотреть бесплатно Pumpkin spice vs. maple: Battle of the fall flavors — Speaking of Chemistry или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Have we hit peak pumpkin spice? Learn the chemical secrets behind your favorite fall flavors. ↓↓More info and references below↓↓ We turned to flavor chemist Susie Bautista to help explain the tasty structural secrets that built the pumpkin spice empire, and the challenges of meeting consumers’ complex expectations. Many thanks to Nielsen, Technomic and 1010data for sharing their seasonal flavor research. Craving more sweet flavor chemistry? Check out these articles: What’s pumpkin spice flavor, and why do we fall for it every autumn? | C&EN https://cen.acs.org/content/cen/artic... Are Americans still falling for pumpkin? | Nielsen http://www.nielsen.com/us/en/insights... The problem with vanilla | C&EN https://cen.acs.org/articles/94/i36/p... Speaking of Chemistry is a production of Chemical & Engineering News (C&EN), the weekly news magazine of the American Chemical Society. Contact us at [email protected]!