У нас вы можете посмотреть бесплатно Vegan butter recipe and use it to make vegan cupcakes 🧁😋 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
It's hard to find vegan butter. Lots of recipes call for butter, so let's make it ourselves. Once we're done, let's use the butter right away and make cupcakes as well. We'll use egg replacer and almond milk in place of eggs and milk. The cupcakes will taste just as good as non-vegan ones. Subscribe now to Peace & Yummy. You can do it yourself! Recipe: Vegan butter: 360 ml coconut oil 120 ml unsweetened soy milk 60 ml canola oil 5 ml lemon juice 6 tbsp soy lecithin granules 1 Egg Replacement(equal 1 egg) 1 tbsp Bobs Red Mill Egg Replacer 2 tbsp water Vegan cupcakes (Makes 8) 55g vegan butter (at room temperature) 80g sugar 1 tsp vanilla extract 1 Egg Replacement 105g cake/pastry flour 1 tsp baking powder a pinch salt 60ml almond milk Lemon zest to taste 1.Cream 55g butter and 80g sugar together. Add 1 replacement and vanilla extract. Mix well. 2.Sift 105g flour, 1 tsp baking powder, a pinch salt. Then add almond milk and lemon zest to mixture and mix well. 3.Pour batter into cupcake moulds and bake at 180℃/356℉ for 20 minutes. Remove from oven and cool. ** Sifting dry ingredients will prevent lumps ** #VeganRecipe #VeganButter #VeganCake