• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Homemade Kimchi-ASMR скачать в хорошем качестве

Homemade Kimchi-ASMR 11 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Homemade Kimchi-ASMR
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Homemade Kimchi-ASMR в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Kimchi-ASMR или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Homemade Kimchi-ASMR в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Homemade Kimchi-ASMR

KIMCHI Bahan: 700gr Sawi Putih 120 gr Wortel 200gr Lobak 1 ikat Lokio Garam (sekitar 2.5% dari berat sawi) Bahan Pasta Kimchi: 1/2 buah Pir 1 buah Bawang Bombay Sedang 4 sdm Gochugaru (Bubuk Cabai Korea) 6 siung Bawang Putih 1 jempol Jahe 1 1/2 sdm Kecap Asin 1 sdm Terasi Tempe 1 sdm Gula Aren 250 ml air 2 sdm tepung beras Cara Membuat: 1. Sawi Putih yang sudah dicuci bersih dan dikeringkan dibelah bagian batang dengan pisau, lalu tarik sisanya dengan tangan hingga terbelah 2. Beri Garam pada setiap lapisan daun sambal digosok-gosok, agar air dalam sawi keluar merata, diamkan dan bolak balik setiap 30 menit sebanyak 2-3 kali 3. Di dalam panci, masukkan tepung beras dan air, aduk hingga rata dan larut, panaskan di atas kompor dengan api sedang sambal diaduk, kurang lebih 1 menit hingga adonan mengental seperti bubur, angkat 4. Haluskan bawang putih, jahe, bawang Bombay, buah pir hingga menjadi pasta, masukkan gochugaru, kecap asin, terasi tempe, gula aren, aduk rata 5. Masukkan irisan wortel, lobak, dan lokio, aduk hingga merata 6. Cuci sawi putih 2-3 kali agar kadar garamnya berkurang, tiriskan dan peras kering 7. Oleskan Pasta Kimchi ke setiap lapisan daun sawi, masukkan kimchi ke dalam wadah kering dan bersih 8. Tekan kimchi hingga padat agar tidak ada rongga Udara 9. Tutup rapat, simpan Kimchi di ruang gelap dan kering 2-7 hari (sesuai preferensi rasa yang diinginkan) 10. Simpan Kimchi di kulkas ============================================== KIMCHI Ingredients: 700gr Chinese Cabbage 120 gr Carrot 200gr Radish 1 bunch Fresh Chives Salt (approximately 2.5% of the weight of chinese cabbage) Kimchi Paste Ingredients: 1/2 pear 1 medium onion 4 tbsp Gochugaru (Korean Chili Powder) 6 cloves of Garlic 1 thumb Ginger 1 1/2 tbsp soy sauce 1 tbsp Terasi Tempe (Fermented Soybean Powder) 1 tbsp Palm Sugar 250 ml water 2 tbsp rice flour How to make: 1. Chinese cabbage that have been washed clean and dried, cut the stems with a knife, then pull the rest with your hands until they split 2. Rub salt on each layer of the leaves, so that the water in the cabbage comes out evenly, let it sit and turn over every 30 minutes 2-3 times 3. In a saucepan, add rice flour and water, stir until smooth and dissolved, heat on the stove over medium heat while stirring, approximately 1 minute until the mixture thickens like porridge, remove from heat 4. Blend the garlic, ginger, onion, pear until it becomes a paste, add the gochugaru, soy sauce, tempe paste, palm sugar, stir well. 5. Add the sliced ​​carrots, radishes and chives, stir until evenly mixed 6. Wash the chinese cabbage 2-3 times to reduce the salt content, drain and squeeze dry 7. Spread Kimchi Paste onto each layer of cabbage leaves, put the kimchi in a dry and clean container 8. Press the kimchi so that there are no air spaces 9. Close tightly, store Kimchi in a dark and dry room for 2-7 days (according to desired taste preferences) 10. Store Kimchi in the refrigerator

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5