• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Bake the Best Focaccia Bread You've Ever Tasted скачать в хорошем качестве

How to Bake the Best Focaccia Bread You've Ever Tasted 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Bake the Best Focaccia Bread You've Ever Tasted
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Bake the Best Focaccia Bread You've Ever Tasted в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Bake the Best Focaccia Bread You've Ever Tasted или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Bake the Best Focaccia Bread You've Ever Tasted в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Bake the Best Focaccia Bread You've Ever Tasted

Making focaccia bread at home is magical. The smells, the thrill of waiting for the dough to rise, the gentle dimpling of the dough before sending it to bake, your face stuck to the oven's window and the anticipation. And then, the moment of truth, when you cut a slice and hear the crunch, and see the airy texture and the moist crumb. And finally, the taste, the heavenly taste of fresh bread, olive oil, and history. Trust me, you will fall in love with this focaccia bread. I will show you how to bake the best focaccia bread you've ever tasted. If you follow my recipe, you will feel like a chef, your focaccia bread will impress anyone, yourself included. This is a NO KNEAD recipe. That's right, perfect result without even the need to... knead. It's also a same day focaccia bread, it will be ready in less than 2 hours, prep and proofing included. To make this no knead focaccia bread, you will need the following ingredients: • Bread flour - 4 cups (500 grams) • Water - 1 ⅔ cup (400 milliliters) • Brewer's yeast - 4 tsp. (12 grams) or dry yeast - 2 tsp. (6 grams) • Sugar - 1 tsp. • Olive oil - 2 tbsp. plus more for greasing and drizzling • Salt - 2 tsp. plus more for sprinkling My other awesome channels: Sweet Bread Recipes 👉    / @sweet-bread-recipes   Cookie Corner 👉    / @the-cookie-corner   Tools I Used: Baking pan I used to bake this bread: https://amzn.to/3OZQQT3 Alternative pans: https://amzn.to/49UyaOo https://amzn.to/4gnx6Fb The process is very simple and fun, and you don't need any special equipment or skills. You just need to mix the ingredients, let the dough rest and rise, make a couple of simple stretches (they really take less than a minute), spread it on a baking tray, dimple it with your fingers, sprinkle some water and salt, and bake it in a hot oven. That's it! For the detailed instructions, please watch the video and follow along. You will see how easy and enjoyable it is to make this focaccia bread. Here is the full transcript of the video: Water - 1 ⅔ cup (400 milliliters) Brewer's yeast - 4 tsp. (12 grams) or dry yeast - 2 tsp. (6 grams) Crumble into the water Sugar - 1 tsp. Mix until the yeast is dissolved Bread flour - 4 cups (500 grams) Add the water and yeast mixture Mix The dough is soft and easy to mix with a wooden spoon Olive oil - 2 tbsp. Focaccia loooooves olive oil Salt - 2 tsp. Mix to incorporate the olive oil That's it! You don't need to... knead Clean the spoon and the bowl sides Cover and let rest for 30 minutes Soak your hand in clean water Grab the 4 sides of the dough and fold them to the center Soak your hand before each fold This stretching will help develop the gluten network Lift the dough from the center and slap it into the bowl a couple of times Cover and let rest for 30 minutes Already full of bubbles! So wobbly! Let's do the same process as before one more time Stretch and fold the 4 sides Lift and slap a couple of times It's ready now! Grease the tray with olive oil Be generous, focaccia loves olive oil! Transfer the dough into the tray More olive oil? Yes, trust me! A relaxing olive oil massage The goal now is to spread the dough, don't worry if it doesn't cover the entire tray Cover with another tray and let rest for 30 minutes Guess what? Guess what? Just a little more olive oil Dimple the focaccia with your fingers Dip the fingers until you feel the tray, you don't have to be very gentle Sprinkle a little water on top Sprinkle a little coarse salt Bake at 440°F (230°C) for 20 minutes Look at it! Wait until you see the bubbles! Transfer to a wire rack to cool (if you have the patience) Now let's hear some music Full of bubbles Light like a feather Wait to see the inside! There's crust underneath too! Moment of truth Perfect! Click the like button if you like focaccia! I hope you will give this recipe a try and let me know what you think. If you like this video, please give it a thumbs up and subscribe to my channel for more baking and cooking videos. Thank you for watching and happy baking! Disclaimer: As an Amazon Associate, I earn from qualifying purchases. #focaccia #italianfood #easy #foodlanguage #italiancooking #asmr

Comments
  • Эта фокачча с чесночным маслом навсегда изменит ваш способ выпечки хлеба! 1 месяц назад
    Эта фокачча с чесночным маслом навсегда изменит ваш способ выпечки хлеба!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Лучше, чем чиабатта. Рецепт моей немецкой бабушки. Хлеб без замеса. 4 месяца назад
    Лучше, чем чиабатта. Рецепт моей немецкой бабушки. Хлеб без замеса.
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • I don't buy bread anymore! The new perfect BIGA bread recipe 1 месяц назад
    I don't buy bread anymore! The new perfect BIGA bread recipe
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Лучшая фокачча, которую вы когда-либо приготовите! 1 год назад
    Лучшая фокачча, которую вы когда-либо приготовите!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Хлеб с пузырьками (итальянский хлеб 1000 г. до н.э.! Приготовление чесночной фокаччи) 3 года назад
    Хлеб с пузырьками (итальянский хлеб 1000 г. до н.э.! Приготовление чесночной фокаччи)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Фокачча без заморочек: большие пузыри каждый раз! Приготовить может каждый. 1 месяц назад
    Фокачча без заморочек: большие пузыри каждый раз! Приготовить может каждый.
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • ЗАКУСКА ИЗ СЕЛЁДКИ! ВКУСНЕЕ ЧЁРНОЙ ИКРЫ! ЗА ПАРУ МИНУТ! 7 дней назад
    ЗАКУСКА ИЗ СЕЛЁДКИ! ВКУСНЕЕ ЧЁРНОЙ ИКРЫ! ЗА ПАРУ МИНУТ!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Вы больше никогда не купите фокаччу по этому невероятно хорошему, простому рецепту с небольшим кол 1 год назад
    Вы больше никогда не купите фокаччу по этому невероятно хорошему, простому рецепту с небольшим кол
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Real Italian Focaccia 6 месяцев назад
    The Real Italian Focaccia
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Turkish Bread That Drives Everyone Crazy! Bazlama is the tastiest I've ever eaten! Anyone can do it. 2 года назад
    Turkish Bread That Drives Everyone Crazy! Bazlama is the tastiest I've ever eaten! Anyone can do it.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Удивительная японская пекарня в горах! Хлеб жизни с природой! 2 года назад
    Удивительная японская пекарня в горах! Хлеб жизни с природой!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Медовик/На огне(вместо пара)/РОВНЫЕ  коржи/ С нежнейшим заварным кремом/Глубокий вкус и аромат 7 часов назад
    Медовик/На огне(вместо пара)/РОВНЫЕ коржи/ С нежнейшим заварным кремом/Глубокий вкус и аромат
    Опубликовано: 7 часов назад
  • FOCACCIA MILLE BOLLE хрустящая снаружи и мягкая внутри, НЕ ЗАГРЯЗЫВАЯ РУКИ 3 года назад
    FOCACCIA MILLE BOLLE хрустящая снаружи и мягкая внутри, НЕ ЗАГРЯЗЫВАЯ РУКИ
    Опубликовано: 3 года назад
  • Un jour dans une Focacceria〈 Madonna_me_focacceria 〉Focaccia Bread 3 года назад
    Un jour dans une Focacceria〈 Madonna_me_focacceria 〉Focaccia Bread
    Опубликовано: 3 года назад
  • Рецепт, который я старалась держать в секрете! Идеальный хлеб чиабатта 2 года назад
    Рецепт, который я старалась держать в секрете! Идеальный хлеб чиабатта
    Опубликовано: 2 года назад
  • Замесите тесто, пока спите — мало кто знает этот рецепт хрустящего европейского хлеба! 5 месяцев назад
    Замесите тесто, пока спите — мало кто знает этот рецепт хрустящего европейского хлеба!
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Рецепт принадлежит моей прабабушке! Вся семья любит этот рецепт чиабатты! 1 год назад
    Рецепт принадлежит моей прабабушке! Вся семья любит этот рецепт чиабатты!
    Опубликовано: 1 год назад
  • ТАКОЙ ОМЛЕТ ВЫ ТОЧНО НЕ ПРОБОВАЛИ. Пышный, пористый, как суфле.. 2 часа назад
    ТАКОЙ ОМЛЕТ ВЫ ТОЧНО НЕ ПРОБОВАЛИ. Пышный, пористый, как суфле..
    Опубликовано: 2 часа назад
  • Amazing Turkish Restaurant! 20 Turkish Flavors Cooked Daily 13 часов назад
    Amazing Turkish Restaurant! 20 Turkish Flavors Cooked Daily
    Опубликовано: 13 часов назад
  • Жидкое тесто за 1 час❗ Итальянский хлеб❗ Без замеса, быстро и легко. 1 год назад
    Жидкое тесто за 1 час❗ Итальянский хлеб❗ Без замеса, быстро и легко.
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5