У нас вы можете посмотреть бесплатно Key equipment in an African Food Testing Laboratory или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This channel is passionate about enabling science in Africa, in this video we place a focus on food safety and the critical equipment and consumables needed in a food testing laboratory. Lara, Francois, Scott and Herman provide us with a fantastic overview, touching on the following topics: Importance of food safety Overview of Biological, Chemical and Physical testing. Importance of label claims Bacterial and microbial limit Pesticide residues Listeria and Salmonella outbreaks DoH, DALRRD and DTIC food safety regulations Nutrient testing - SANS 289 QUID (quantitative ingredient declarations) allergen declarations. Calculation of Nutrient Reference Values Traditional and Molecular Microbiology MRL (maximum residue limit) testing Food microscopy - brightfield, polarization, fluorescence, DIT. Cultivation, Enumeration and Detection. Membrane filtration Air monitoring Environmental and Water Monitoring Chromatography methods in the food testing laboratory Hosted by Separations Lara, Francois, Scott and Herman Phone: +27 11 919 1000/ 011 919 1000 (local) Email: [email protected]