• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

【Roast pork】 low temperature cooked pork roux at 63 degrees скачать в хорошем качестве

【Roast pork】 low temperature cooked pork roux at 63 degrees 4 years ago

焼豚

低温料理

チャーシュー

低温調理器

炊飯器料理

豚肩ロース

ローストポーク

roast pork

maiale arrosto cinese

maiale arrosto

cucina giappnese

ほったらかし調理家電

ほったらかし

調理家電

焼き豚

低温調理チャーシュー

低温調理器を使ったチャーシュ

低温調理器を使った料理

簡単ローストポーク

簡単チャーシュー

低温調理家電

ほったらかし料理

レアチャーシュー

中華料理

ローストポークの作り方

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
【Roast pork】 low temperature cooked pork roux at 63 degrees
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 【Roast pork】 low temperature cooked pork roux at 63 degrees в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 【Roast pork】 low temperature cooked pork roux at 63 degrees или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 【Roast pork】 low temperature cooked pork roux at 63 degrees в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



【Roast pork】 low temperature cooked pork roux at 63 degrees

A very high number of nutrients in pork loin are vitamin B1 and protein. Vitamin B1 is necessary for the body to convert carbohydrates into energy. A lack of vitamin B1 can slow down the consumption of carbohydrates and cause your brain and body to lack energy. Vitamin B1 is also a vitamin that promotes recovery and works better when taken with onions and other green onions. The amount of vitamin B1 needed per day is 1.4 mg for men and 1.1 mg for women. Of this, you can get 0.6 mg of vitamin B1 in one serving of char siu in this recipe. This meets about half the daily requirement. In addition, the protein in pork has a role in building body tissue. Therefore, it is necessary to consume protein to help rebuild muscle tissue that has been broken down during dieting exercises. The harder you exercise, the more protein you should consume, since it is also used as energy to move your body. It will keep for up to 4-5 days in the refrigerator. Related video (How to make cold noodles)    • ごくごく飲めるスープ!スパゲッティで韓国冷麺?【韓国冷麺風スパ/Korea...   Subscribe to our channel, rate us highly, comment on us, follow us on various social networking sites, please! I'd love to hear your food requests! Feel free to request it! [Official Account] -Twitter ■  / artemiacucina   -facebook ■  / artemiacucina   -Instagram ■  / artemia_cucina   When you make this video for reference, I'd be very happy if you could post it on social media with the # ArtemiaCucina tag! Please help us with the translation! Ingredients  400-500g (5 cm thick) Pork shoulder block or lump  marinade (sweet and spicy roast pork sauce)   3 tbsp Soy sauce   3 tbsp Sake   3 tbsp Mirin (sweet sake)   1 tbsp Brown sugar or White sugar   1 Chili pepper   1/2 tsp grated ginger   1/2 tsp grated garlic   10cm Leek How to make 1) Make the marinade.     Combine all the ingredients together.  2) Poke holes in the shoulder lump with a fork.     Wrap the chunk of meat in netting or octopus thread to shape it.  3) Place the meat in a storage bag.     Pour the prepared marinade into the bag, remove the air and marinate it in the refrigerator for about 2 days.  4) Set the low-temperature cooker to 63 degrees for 4 hours.     If you don't feel like low-temperature cooking, put half of the boiling water and half of the water into the rice cooker, put the meat in the storage bag and use the heat retention function to keep it warm for 4 hours.  5) After 4 hours, take out the pork shoulder only from the bag and brown the surface in a frying pan over high heat.     Be sure to only brown the surface over high heat. (The meat will be cooked.)    (Do not discard the marinade, but leave it in place.  6) When they are browned all over, roll them in aluminum foil and let them cool.  7) Once it has cooled to room temperature, cut it into the desired thickness.     In this case, I used this as a garnish for cold noodles.     It's great eaten as is with the sauce, but it's great served over a bowl of noodles! Sweet and spicy roast pork sauce   Take the rest of the marinade in a saucepan and reduce it until it thickens.   Simmer for 3 to 5 minutes because the flavor will be too thick if you boil it down too much.   When finished, divide the sauce into halves.   Add balsamic vinegar and mustard to half of the sauce to make the original Italian roast pork rice sauce.   The amount of each is to your liking. #Roast pork

Comments
  • Panzanella toscana 4 years ago
    Panzanella toscana
    Опубликовано: 4 years ago
    173
  • 50 Cooking Tips With Gordon Ramsay | Part One 4 years ago
    50 Cooking Tips With Gordon Ramsay | Part One
    Опубликовано: 4 years ago
    14241819
  • Transformers (how LLMs work) explained visually | DL5 1 year ago
    Transformers (how LLMs work) explained visually | DL5
    Опубликовано: 1 year ago
    6089930
  • Уход от мужа, домогательства на работе, увольнение сотрудников. Главная пара телеканала Дождь 20 hours ago
    Уход от мужа, домогательства на работе, увольнение сотрудников. Главная пара телеканала Дождь
    Опубликовано: 20 hours ago
    274284
  • 【イワシのベッカフィーコ】南イタリアの海鮮料理!イワシとパン粉を使ったシチリアの家庭料理を手軽に調理!(beccafico) 2 weeks ago
    【イワシのベッカフィーコ】南イタリアの海鮮料理!イワシとパン粉を使ったシチリアの家庭料理を手軽に調理!(beccafico)
    Опубликовано: 2 weeks ago
    164
  • 自家製ベーコン完全攻略 レシピ&作り方【これであなたも燻製マスター】 4 years ago
    自家製ベーコン完全攻略 レシピ&作り方【これであなたも燻製マスター】
    Опубликовано: 4 years ago
    660052
  • 低温豚バラチャーシュー編:【アイリスオーヤマPC-MA2電気圧力鍋】BONIQいらずで簡単低温調理! 3 years ago
    低温豚バラチャーシュー編:【アイリスオーヤマPC-MA2電気圧力鍋】BONIQいらずで簡単低温調理!
    Опубликовано: 3 years ago
    13881
  • Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки 3 weeks ago
    Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки
    Опубликовано: 3 weeks ago
    131192
  • Two Brits try American Donuts for the first time! 2 days ago
    Two Brits try American Donuts for the first time!
    Опубликовано: 2 days ago
    563947
  • トスカーナの超巨大ニンニクパスタ!生パスタを使って〜ピーチ アリオーネ ヴァルディキアナ風〜 1 month ago
    トスカーナの超巨大ニンニクパスタ!生パスタを使って〜ピーチ アリオーネ ヴァルディキアナ風〜
    Опубликовано: 1 month ago
    282

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS