У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Bouchee(meringue-based sandwich cake) - Ari Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
To view the English subtitles, for desktop users, press the CC button on the bottom right of your video screen. For mobile users, tap the "..." icon on the top right of your screen, then tap the CC icon. :) ▼▼▼Ingredients▼▼▼ *Makes about 10 bouchees (5cm in diameter) (Bake for 40~50minutes in 150 degrees, Leave the oven door open slightly to prevent bouchees from sinking after baking!) 26g of cake flour 26g of unsalted butter at room temperature 71g of milk at room temperature 7g of sugar 39g of cream cheese at room temperature 37g of egg yolk at room temperature 130g of egg whites at room temperature 61g of sugar 2g of egg white powder (optional) Thank you :)