• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Melt In Your Mouth Butter Cookies | Danish Butter Cookies Recipe | 쉬운 베이킹 скачать в хорошем качестве

Melt In Your Mouth Butter Cookies | Danish Butter Cookies Recipe | 쉬운 베이킹 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Melt In Your Mouth Butter Cookies | Danish Butter Cookies Recipe | 쉬운 베이킹
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Melt In Your Mouth Butter Cookies | Danish Butter Cookies Recipe | 쉬운 베이킹 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Melt In Your Mouth Butter Cookies | Danish Butter Cookies Recipe | 쉬운 베이킹 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Melt In Your Mouth Butter Cookies | Danish Butter Cookies Recipe | 쉬운 베이킹 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Melt In Your Mouth Butter Cookies | Danish Butter Cookies Recipe | 쉬운 베이킹

This video recipe will show you how to make 4 types of melt in your mouth butter cookies, inspired by the classic royal danish butter cookie boxes. These include the round country style, rectangular sugar slice, vanilla ring, and round raisin crunch. Whichever is your favourite, use this easy baking recipe to make them all in one batch of cookie dough. The extra fragrant buttery aroma comes from using Wijsman butter and the lightness of the cookie gives it a real mouth in your mouth feel that makes for a perfect afternoon tea at home. 0:00 Intro 0:21 Combine butter and sugar 0:42 Sift in flour and mix to form cookie dough 1:00 Round country style 1:16 Rectangular sugar slice 1:29 Vanilla ring 1:53 Round raisin crunch 2:10 Slice cookies and bake 2:30 Ready to enjoy ------------------------------------------------------------- The full recipe is below ------------------------------------------------------------- 2 cup plain flour 230g salted butter (use wijsman butter for best results) ½ cup caster sugar 1 egg ½ tsp vanilla extract ¼ tsp salt Additional ingredients for topping: ½ tsp granulated sugar (for rectangular sugar slice) 1½ tbs raisins, chopped (for round raisin crunch) Mix butter and caster sugar together until combined. Add egg, vanilla extract, and salt and combine. Sift in flour and mix until it has a cookie dough consistency and there is no longer any dry flour visible. Tip: try not to overmix the dough here to prevent cookie from being too dense to eat. There is enough dough to make 4 batches of cookie. Round country style shape: Take ¼ portion of the dough and place on baking paper. Shape into a rough log shape. Fold the baking paper over and use a dough cutter to help turn it into a round shaped log. Refrigerate for 1-2 hrs right until before baking. Slice into ¾ cm thick slices. Rectangular sugar slice shape: Take ¼ portion of the dough and place on baking paper. Shape into a rough log shape. Fold the baking paper over and use it to help form a rectangular shape. Refrigerate for 1-2 hrs right until before baking. Slice into ¾ cm thick slices and top with granulated sugar. Vanilla ring shape: Take ¼ portion of the dough and place into piping bag leaving some room at the tip. Cut the tip off and place into another piping bag with a closed star piping tip fitted. Pipe into desired shape until all the dough is used. Refrigerate for 1-2 hrs right until before baking. Round raisin crunch shape: Take ¼ portion of the dough and mix with chopped raisins. Place on baking paper and shape into a rough log shape. Fold the baking paper over and use a dough cutter to help turn it into a round shaped log. Refrigerate for 1-2 hrs right until before baking. Slice into ¾ cm thick slices. Bake cookies for 15 mins at 160℃. Allow to cool on a wire rack and serve. ------------------------------------------------------------- Watch next ------------------------------------------------------------- Ondeh Ondeh Cake -    • Coconut Pandan Cake Recipe | The Best Onde...   Pineapple Tart (Nastar) -    • Pineapple Tart | Try This Traditional Indo...   Pork Floss Bun -    • Pork Floss Bun | How To Make Fluffy Milk B...   Kastengel -    • Kastengel | Buttery Cheesy Dutch Indonesia...   XO Sauce Noodles -    • XO Sauce Noodles Recipe | What To Make Wit...   Butter Prawns -    • Butter Prawns | The Ultimate Recipe For Al...   Blueberry Crumble Muffin -    • Blueberry Crumble Muffin | Without The Sog...   Curry Puff -    • THE BEST Chicken Curry Puff Recipe | Must ...   ------------------------------------------------------------- Follow us on social media ------------------------------------------------------------- Instagram:   / yummeth   Twitter:   / yummeth   ------------------------------------------------------------- Credits ------------------------------------------------------------- Music: www.bensound.com ------------------------------------------------------------- #buttercookies #danishbuttercookies #easybaking

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5