У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make ANY Flavor of Fruit Curd! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Most people are familiar with lemon curd, but this video will show you that just about any fruit can be used The recipe below makes about 1 1/3 cups . I did a full recipe in the video but divided it into thirds (one third of the recipe for each flavor I made). Ingredients ¾ cup fruit juice or puree 1 tablespoon grated lemon zest 1/4 - 1/2 cup sugar (adjust according to taste & type of fruit) 3 eggs ½ cup unsalted butter, cubed additional pectin optional Directions 1. Puree & strain fruit 2. In a 2 quart saucepan, combine juice/puree, sugar, &eggs. Cook over medium-low heat until nappe (thick enough to hold marks from utensils).. about 5 minutes. 3. Remove from heat and whisk in butter. 4. Strain again into bowl set in an ice bath, then cover with plastic wrap or put in air tight container to limit exposure to air. 5. Refrigerate until set. store in fridge up to 3 weeks or freeze up to a year.