У нас вы можете посмотреть бесплатно Gluten & Dairy Free Banana Nut Bread или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Naturally Delicious! This gluten-free, dairy-free banana nut bread is moist, nutty, and full of flavor—no compromises, just pure, feel-good goodness in every slice! #glutenfree #dairyfree #easy #simple Ingredients: Wet: 3 ripe bananas 2 eggs beaten 1 stick of plant-based butter melted (I use Country Crock plant-based butter with olive oil) 3/4 C sugar (I used a brown sugar substitute) 1 tsp vanilla extract 2 C. gluten-free flour 1 tsp baking soda 1 tsp cinnamon 1/2 cup chopped nuts of your choice Mix the wet ingredients —bananas, melted butter, eggs, vanilla, and sugar — in a bowl using a whisk or fork until sugar is not grainy on the bottom of the bowl. Dry: In a separate bowl, whisk flour, baking soda, and cinnamon and whisk together. Add a little at a time to wet ingredients and stir after each addition. Spray a loaf pan with cooking spray or rub butter or shortening. Spread batter into the pan and smooth the top of the batter. Add toppings of your choice. Bake at 350 degrees for 40-45 minutes, inserting a toothpick to make sure it's done