У нас вы можете посмотреть бесплатно Hanging with Harris - James Beard House Special - Charlotte Voisey & Chef Akira Back или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Watch this episode on Small Screen: http://bit.ly/1v4HjuD Charlotte Voisey of William Grant & Sons crafts a split base spirit, Japanese/Korean inspired cocktail featuring Reyka Vodka and Tullamore Dew Irish Whiskey. The delicate flavors of pear and green tea pair perfectly with Chef Akira Back's Fluke Sashimi. Small Screen delivers beautifully crafted videos about cocktails, bartending, mixology, food and cooking, each and every week. SUBSCRIBE to Small Screen: http://bit.ly/MF8FOT Sign up for the Small Screen email newsletter & be the first to know when new episodes air on our site!: http://bit.ly/13B6uVE Hanging with Harris on Facebook: http://on.fb.me/15Fc3ZA Small Screen on Facebook: http://on.fb.me/15F6PwT Small Screen on Twitter: http://bit.ly/16Drsuj Small Screen on Pinterest: http://bit.ly/18lxkp9 Recipe: 3/4 part Reyka Vodka: http://bit.ly/ReykaVodkaFacebook 3/4 part Tullamore Dew Irish Whiskey: http://bit.ly/tullamoredewyoutube 2 parts Nashi (Asian) Pear juice 1/2 part fresh lemon juice 1/2 oz green tea simple syrup dash egg white Instructions: Shake all ingredients vigorously with ice. Double strain into a Old Fashioned glass. Garnish with ground green tea. Serve with a straw. Remember, great cocktails start with measuring responsibly. Reyka Vodka, 40% Alc/Vol. ©2014 William Grant & Sons, Inc. New York, NY Tullamore Dew Irish Whiskey, 40% Alc/Vol. ©2014 William Grant & Sons, Inc. New York, NY