У нас вы можете посмотреть бесплатно I MADE THE BIGGEST TROPEIRO IN HISTORY WITH 10KG OF ANCHO AND THE END WILL SURPRISE YOU или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I made Bahian Feijão Tropeiro with Ancho Steak and gave it away on the street! Ingredients👇: 800g of pork sausage 500g of bacon 500g of calabresa sausage 1 chopped onion 1 chopped garlic head 1.5kg of cooked beans 600g of manioc flour 400g of pork rinds 1 bunch of sliced kale 12 eggs 10kg of Ancho steak Preparation: Fry the pork rinds in lard or hot oil until crispy, drain and blend in a food processor, blender or mixer with the flour. Set aside to finish the dish. Remove the skin from the sausages and place in the pan to brown. Add the bacon and calabresa sausage and mix well. Then add the onion and garlic, sauté a little, add the cooked cowpeas, kale and mix everything together. Make some space in the middle of the pan, add a spoonful of butter and pour in the eggs to fry. When the eggs are ready, pour in the flour with the beaten pork rinds, mix well and finish with some pork rinds on top. Cut the Ancho into 2-inch steaks and grill on the Flame grill for two minutes on each side. Season with grill salt and serve; this combination is guaranteed to be a hit!