У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Fesenjoon (Fesenjan) by chef Ariana Bundy или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Celebrity Iranian American chef Ariana Bundy demonstrates her way of cooking the King of Persian stews - Fesenjoon (Fesenjan). Cooking tip: please try and use only Persian/Iranian brands of pomegranate paste/molasses . Brands from other countries tend to be sweeter hence the end result will not be the same. This is a quick method but you can leave it to stew for longer if you have the time. Gold leaf is optional, it just give the murky color of the stew a lift! Music by Shahram Nazeri & Hamid Motebassem