У нас вы можете посмотреть бесплатно [食左飯未呀 Cookat] 豬肉烏冬 Pork with Udon или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
材料: 豬肉:豬肉 500g,生抽 2 tbsp,砂糖 1 tbsp,味醂 1 tbsp,胡椒粉 湯底:鯷魚,海帶,柴魚,生抽 2 tbsp,鹽,胡椒粉 烏冬,布袋豆腐切片 5,芹菜 1撮,紫菜,蔥,辣椒粉 做法: 1. 將生抽,砂糖,味醂,胡椒粉拌勻,加入豬肉,拌勻 2. 用大火煎炒豬肉 3. 用鯷魚,海帶,柴魚煮湯底 4. 隔渣後,加入生抽,鹽,胡椒粉 5. 在碗加入已煮好的烏冬,布袋豆腐切片,芹菜,湯底,紫菜,蔥,辣椒粉 -- ▪ INGREDIENTS: -Galbi: 2 Tbsp Soy Sauce, 1 Tbsp Sugar, 1 Tbsp Mirin, Pepper, 500g Pork -Udon Broth: Anchovy, Kelp, Katsuobushi, 2 Tbsp Soy Sauce, Salt, Pepper -Udon: Udon Noodles, Sliced Tofu Pocket, 1 Handful Water Dropwort, Seaweed Paper, Green Onion, Red Pepper Powder ▪ DIRECTIONS: 1. Marinate pork with soy sauce, sugar, mirin, and a little bit of pepper. 2. Heat up the pan and cook marinated pork over high heat. 3. Make anchovy broth by adding anchovy, kelp, katsuobushi to the boiling water. 4. Remove anchovy, kelp, katsuobushi from the pot and season broth with soy sauce, salt and little bit of pepper. 5. Add cooked udon noodle to the bowl and place sliced tofu pocket and water dropwort. Pour broth and finish off with seaweed paper, green onion and red pepper powder. 6. Enjoy it with cooked galbi.