• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Grilled Raspberry and Peach Cobbler | Weber Kettle | Rick Martinez скачать в хорошем качестве

Grilled Raspberry and Peach Cobbler | Weber Kettle | Rick Martinez 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Grilled Raspberry and Peach Cobbler | Weber Kettle | Rick Martinez
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Grilled Raspberry and Peach Cobbler | Weber Kettle | Rick Martinez в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Grilled Raspberry and Peach Cobbler | Weber Kettle | Rick Martinez или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Grilled Raspberry and Peach Cobbler | Weber Kettle | Rick Martinez в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Grilled Raspberry and Peach Cobbler | Weber Kettle | Rick Martinez

Stone Fruit and Berries are in peak season, so that means it’s time to make a grilled Cobbler with our very own Grill Ambassador Rick Martinez! Join him as he fires up his Weber Kettle grill for this incredible, easy-to-make dessert recipe that will have everyone reaching for seconds. Serves: 8 People Grill: Weber Master-Touch Charcoal Grill 22" - Ivory Ease: Easy Prep time: 1 Hour Grill time: 1 Hour Special equipment: Cast Iron Skillet Ingredients: Filling: 2 pounds chopped ripe peaches, mango or other stone fruit (about 5 1/2 cups; 907 g) 1 teaspoon finely grated orange zest 1/2 cup sugar (110 g/3.9 oz) 2 tablespoons corn starch (18 g /.63 oz) 1/4 teaspoon Diamond Crystal kosher salt (1g) 8 ounces fresh raspberries (about 1 1/3 cups; 226 g) 4 tablespoons melted butter Topping: 1 cup all-purpose flour (125 g/4.5 oz) 1/2 cup sugar (110 g/3.9 oz) plus more for sprinkling 1 1/2 teaspoons baking powder 3/4 teaspoons (3g) Diamond Crystal kosher salt 1 stick cold unsalted butter, cut into 1/2-inch pieces (113 g/4 oz) 1/2 cup cultured low-fat buttermilk  1 teaspoon pure vanilla extract or paste Vanilla ice cream, for serving Method: For the Filling: Prepare a charcoal or gas grill for indirect heat: If using a gas grill, turn all burners to high and close the lid. When the temperature inside the grill reaches medium high heat or about 400°, lift lid and turn off half of the burners. The area with no active burners is the indirect heat area. If using a charcoal grill, light a chimney full of briquettes and let burn until covered with ash, about 15 to 25 minutes. Mound them to one side. The area over the section cleared of coals is the indirect heat area. Thoroughly clean grates. In a large bowl, combine the peaches, zest, sugar, corn starch and salt until the peaches are evenly coated. Add berries and toss to gently to combine. Set aside while you prepare the topping. Pour melted butter into a 12-inch cast iron skillet. For the Topping: In a medium bowl, whisk together flour, sugar, baking powder, and salt. Add cold butter and toss to break up the pieces, then smash each one flat between your fingertips. Continue smashing and rubbing until butter is broken up into small pieces like cereal flakes. Stir in buttermilk and vanilla with a flexible spatula, folding to create a dough. Pour the peach mixture into the buttered skillet and drop the thick dough in 2-tablespoon portions over the fruit spaced evenly apart. Place on the grill over indirect heat and cook until the biscuits are golden brown and the fruit is bubbling, checking every 15 minutes. The cobbler will cook for about 1 hour. Cool at least another hour before serving, to allow the filling to thicken (while piping hot, it will be runny and thin). Shop Weber Charcoal Grills ➡️ https://www.weber.com/US/en/grills/ch... 🚨 Subscribe to Our YouTube Channel 🚨    / grillwithweber   Follow us on social: Instagram:   / webergrills   Facebook:   / weberbbq   Twitter:   / webergrills  

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5