• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Veg Triple Schezwan Fried Rice Recipe | Restaurant Style Recipe | Chef Sanjyot Keer скачать в хорошем качестве

Veg Triple Schezwan Fried Rice Recipe | Restaurant Style Recipe | Chef Sanjyot Keer 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Veg Triple Schezwan Fried Rice Recipe | Restaurant Style Recipe | Chef Sanjyot Keer
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Veg Triple Schezwan Fried Rice Recipe | Restaurant Style Recipe | Chef Sanjyot Keer в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Veg Triple Schezwan Fried Rice Recipe | Restaurant Style Recipe | Chef Sanjyot Keer или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Veg Triple Schezwan Fried Rice Recipe | Restaurant Style Recipe | Chef Sanjyot Keer в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Veg Triple Schezwan Fried Rice Recipe | Restaurant Style Recipe | Chef Sanjyot Keer

Full written recipe for Triple Schezwan Fried Rice Recipe Prep time: 25-30 minutes Cooking time: 15-20 minutes Serves: 4-5 people For cooked Red chilli paste Ingredients: Kashmiri red chillies 12-15 nos. Hot water to soak Oil 1/3rd cup Vinegar 1 tbsp Method: Remove the stem and cut the chillies from the centre to remove the seeds, further discard the seeds & soak the chillies in hot water for at least 30 minutes, you can also keep them soaked overnight. After soaking add the chillies in grinding jar and grind to fine paste, add some water if required while grinding, make sure the paste is not too thin. Set a wok on high flame, add oil and allow the oil to heat enough, further add the red chilli paste & cook on medium high heat & stir continuously while cooking. Initially while cooking, the chilli paste will soak all the oil, you have to cook until the oil separates completely from the chilli paste. You’ll notice as the chilli paste is cooked, the texture will turn grainy. Add vinegar in order to increase its shelf life, mix well and cook for a minute, switch off the flame and keep aside to be used later. The oil on the top can be used as a chilli oil while cooking. For fried noodles Ingredients: Boiled noodles as required Corn flour as required Salt to taste Method: Add some cornflour over the boiled noodles, coat well with light hands, add salt to taste and mix well. Set oil in wok for frying, fry the cornflour coated noodles in hot oil, until crisp & golden brown, remove on an absorbent paper, your crispy fried noodles are ready, you can fry them in bulk and store in an airtight container & later can consume it with soup or triple rice, just the way we will do in this recipe. For schezwan rice: Ingredients: Oil 2 tbsp Onions 1/4th cup (chopped) Garlic 1 tbsp Ginger ½ inch (chopped) Green chillies 2-3 nos. (chopped) Carrots ½ cup (chopped) French beans ½ cups (chopped) Cooked red chilli paste 1-2 tbsp Ketchup 2 tsp Light soy sauce 1 tsp Vinegar ½ tsp Sugar a pinch White pepper a pinch Salt to taste Cooked rice 4 cups Boiled noodles a handful Spring onion greens & bulbs 1/4th cup (chopped) Spring onion greens (for garnish) Method: Set a wok on high flame, add oil & let it heat nicely, further add chopped onions, garlic, ginger & green chillies, stir & cook on high flame for 1-2 minutes. Further add the carrots & french beans, stir & cook on high flame for 1-2 minutes. Now add the cooked red chilli paste, sauces & salt & white pepper powder to taste, stir & cook for a minute on high flame. Further add cooked rice, noodles & spring onions greens with its bulbs, stir well & cook for a minute. Finish with some freshly chopped spring onion greens, your schezwan fried rice is ready, serve hot with the schezwan manchurian. For Schezwan Manchurian continued in the comment section below #YFL #SanjyotKeer #Sandwich The Music I use in All my videos - https://bit.ly/3g4OjmW​​​​​​​​​ (Best for independent creators) Follow us on all platforms: Facebook - https://bit.ly/3o6alLt Instagram - https://bit.ly/2RFkL8z Follow my personal handles here: (Chef Sanjyot Keer) Facebook - https://bit.ly/3tpjqQA​​​​​​​​​ Instagram - https://bit.ly/3o0FZK8 Twitter - https://bit.ly/33qQpJN

Comments
  • Hakka Noodles Recipe | Vegetable cutting technique | होटेल जैसे हक्का नूडलेस | Chef Sanjyot Keer 3 года назад
    Hakka Noodles Recipe | Vegetable cutting technique | होटेल जैसे हक्का नूडलेस | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 3 года назад
  • Chicken 65 Dum Biryani Recipe | मसालेदार चिकन 65 दम बिरयानी | Chef Sanjyot Keer 4 месяца назад
    Chicken 65 Dum Biryani Recipe | मसालेदार चिकन 65 दम बिरयानी | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • ⚡️ Удар «Кинжалами» по Киеву || Срочный вылет Зеленского из страны 5 часов назад
    ⚡️ Удар «Кинжалами» по Киеву || Срочный вылет Зеленского из страны
    Опубликовано: 5 часов назад
  • Kolkata Phuchka Perfect Recipe | Churmur Chaat | कोलकाता पुचका (ফুচকা) की रेसिपी | Chef Sanjyot Keer 5 месяцев назад
    Kolkata Phuchka Perfect Recipe | Churmur Chaat | कोलकाता पुचका (ফুচকা) की रेसिपी | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Mushroom Chilli | Restaurant Style Starter Recipe | होटल जैसा मशरूम चिल्ली | Chef Sanjyot Keer 2 года назад
    Mushroom Chilli | Restaurant Style Starter Recipe | होटल जैसा मशरूम चिल्ली | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 2 года назад
  • ЗАКУСОЧНЫЙ ТОРТ ,, НЕЖНОЕ СЛОЁНОЕ ЧУДО 17 часов назад
    ЗАКУСОЧНЫЙ ТОРТ ,, НЕЖНОЕ СЛОЁНОЕ ЧУДО "
    Опубликовано: 17 часов назад
  • Crispy Chicken Recipe | Restaurant Style Starter Recipe | क्रिस्पी चिकन | Chef Sanjyot Keer 2 года назад
    Crispy Chicken Recipe | Restaurant Style Starter Recipe | क्रिस्पी चिकन | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 2 года назад
  • ТАТАРСТАН! Как татары готовятся к зиме? КАЗ ОМЭСЕ! Режем гусей, готовим ПЛОВ! Блины, запеченный ГУСЬ 20 часов назад
    ТАТАРСТАН! Как татары готовятся к зиме? КАЗ ОМЭСЕ! Режем гусей, готовим ПЛОВ! Блины, запеченный ГУСЬ
    Опубликовано: 20 часов назад
  • Зеленский пошёл на уступки Путину? / Шокирующее решение Киева 4 часа назад
    Зеленский пошёл на уступки Путину? / Шокирующее решение Киева
    Опубликовано: 4 часа назад
  • Malai Kofta Recipe | Restaurant Style with Tips | होटल जैसा मलाई कोफ़्ता | Chef Sanjyot Keer 1 год назад
    Malai Kofta Recipe | Restaurant Style with Tips | होटल जैसा मलाई कोफ़्ता | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 1 год назад
  • День Победы США/Конец Зеленского/Мерц должен уйти/Путин не угроза Германии 3 часа назад
    День Победы США/Конец Зеленского/Мерц должен уйти/Путин не угроза Германии
    Опубликовано: 3 часа назад
  • ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит 3 месяца назад
    ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Veg Triple Szechwan fried Rice | वेज शेजवान फ्राइड राइस | Street Style Fried Rice  Chef Ranveer Brar 4 года назад
    Veg Triple Szechwan fried Rice | वेज शेजवान फ्राइड राइस | Street Style Fried Rice Chef Ranveer Brar
    Опубликовано: 4 года назад
  • ИТОГИ ВСТРЕЧИ: ПУТИН ТОКАЕВ | НИКОЛАЙ ПЛАТОШКИН 16 часов назад
    ИТОГИ ВСТРЕЧИ: ПУТИН ТОКАЕВ | НИКОЛАЙ ПЛАТОШКИН
    Опубликовано: 16 часов назад
  • BEST CHILLI CHICKEN Recipe | Restaurant Style | Soft Chicken Tips | चिली चिकन रेसिपी | Sanjyot Keer 5 месяцев назад
    BEST CHILLI CHICKEN Recipe | Restaurant Style | Soft Chicken Tips | चिली चिकन रेसिपी | Sanjyot Keer
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Jeder hat sich in dieses Kartoffelrezept verliebt! ❗Ein leckeres festliches Gericht! 1 месяц назад
    Jeder hat sich in dieses Kartoffelrezept verliebt! ❗Ein leckeres festliches Gericht!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Chicken Triple Schezwan Fried Rice | Restaurant Style | चिकन ट्रिपल शेज़वान राइस | Chef Sanjyot Keer 2 года назад
    Chicken Triple Schezwan Fried Rice | Restaurant Style | चिकन ट्रिपल शेज़वान राइस | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 2 года назад
  • Медовик/На огне(вместо пара)/РОВНЫЕ  коржи/ С нежнейшим заварным кремом/Глубокий вкус и аромат 10 часов назад
    Медовик/На огне(вместо пара)/РОВНЫЕ коржи/ С нежнейшим заварным кремом/Глубокий вкус и аромат
    Опубликовано: 10 часов назад
  • 30-летнее наследие индийской кухни одной семьи | Непрерывная готовка с 6 утра! 3 месяца назад
    30-летнее наследие индийской кухни одной семьи | Непрерывная готовка с 6 утра!
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Burnt Garlic Fried Rice with Soy Basil Paneer | होटेल जैसा फ़्राइड राइस और पनीर | Chef Sanjyot Keer 3 года назад
    Burnt Garlic Fried Rice with Soy Basil Paneer | होटेल जैसा फ़्राइड राइस और पनीर | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5