У нас вы можете посмотреть бесплатно Badam Pak | Indian Sweet или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Instagram : / farzans_food_palette Ingredients: 1. 250 gms Badam / Almonds. 2. 250 gms Kaju / Cashew Nuts. 3. 500 ml Rose Water. 4. 500 gms Sugar. 5. 700 gms Mawa / Khoya. 6. 1 tbsp Vanilla Essence. 7. 1 tsp Cardamom(Elaichi) & Nutmeg(Jaifal) Powder Method: 1. In a Saucepan, add 250 gms of Almonds to 3 Cups of Water and bring it to a Boil. After Reaching Boiling Stage, turn off the stove and let it cool down. Peel off the skin of the Almonds. 2. Melt 100 gms of Ghee in a Kadai. Add 250 gms of Almonds & 250 gms of Cashew Nuts and fry them till Golden Brown. 3. Cool down the Almonds and Cashew Nuts and Blend them into a Coarse (not fine) Powder. 4. Melt 500 gms of Sugar in 500 ml of Rose Water to make a Chashni. 5. Add 700 gms of Mawa/Khoya to the ghee earlier melted in the Kadai. Cook until it softens. 6. Mix the powdered Almonds and Cashew Nuts to the softened Khoya until it blends well. 7. Add Sugar Syrup to the Mixture and Stir well to ensure no lumps are formed. Keep stirring until it reaches desired thickness. 8. Add to a Serving Bowl and serve with a garnish of Chopped Almonds.