У нас вы можете посмотреть бесплатно Contract manufacturing: Constraints and opportunities или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Explore the current co-man landscape, how existing CMO’s are moving into alt proteins, and challenges for startups working with co-mans. Zak Weston, The Good Food Institute (moderator) Dror Balshine, Founder & President, Sol Cuisine Mark Warner, Founder, Warner Advisors LLC Joe Ertman, President, Real Vision Foods XL Lin, Founder, President & CEO, Esco Aster Nicole Johnson-Hoffman, Managing Director, Further Processed Foods, OSI Europe Melissa Facchina, General Partner & Co-Founder, Siddhi Ops & Siddhi Capital About The Good Food Institute: The Good Food Institute (GFI) is a 501(c)(3) nonprofit working internationally to make alternative proteins like plant-based and cultivated meat delicious, affordable, and accessible. GFI advances open access research, mobilizes resources and talent, and empowers partners across the food system to create a sustainable, secure, and just protein supply. Follow The Good Food Institute: Twitter: / goodfoodinst Facebook: / thegoodfoodi. . LinkedIn: / the-. . Newsletter: https://gfi.org/newsletters/