У нас вы можете посмотреть бесплатно Chronic Cooking Episode 07: Ice Cream Filled Profiteroles или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Profiteroles Preparation is key Preheat oven to 200 C (400 F). Grease/lightly oil baking tray. Ingredients: 2/3 cup water 80g butter cut into small pieces 2/3 cup plain flour 3 large eggs, lightly beaten Method: Place water & butter in saucepan and bring to boil. When butter has melted & mixture boiling add flour and mix briskly until doughball forms and comes away from side of pan. Immediately remove from heat and allow to cool for 1 minute. Place mixture in medium bowl and with electric beaters (or alternatively a food processor) gradually beat in egg until consistent dough has formed. With pair of spoons form eight rounded blobs on baking tray. Bake for 40 minutes. Allow to cool. Cut profiteroles in half and fill bottom halves with scoops of ice cream before reassembling (Alternatively fill with whipped cream or custard) Top with chocolate or caramel sauce to taste (or sifted icing sugar). Enjoy!