• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make CRACKERS! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make CRACKERS! 7 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make CRACKERS!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make CRACKERS! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make CRACKERS! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make CRACKERS! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make CRACKERS!

Pumpkin Seed Crackers are the essential snack for the perfect Thanksgiving! Chef Anna Olson will teach you how to make these crackers using the recipe below! Follow along! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Recipe Makes 3 ½ to 4 dozen crackers Ingredients 1 cup (150 g) whole wheat flour 1 cup (150 g) all-purpose flour ¼ cup (50 g) packed light brown sugar 2 tsp (10 mL) finely grated orange zest 1 tsp (3 g) ground cardamom 1 tsp (3 g) ground black pepper 1 tsp (3 g) baking powder 1 tsp (5 g) baking soda ½ tsp (2.5 g) salt 2 cups (500 mL) buttermilk ¼ cup (60 mL) maple syrup 2 Tbsp (32 g) fancy molasses 1 cup (100 g) loosely packed chopped dates 1 cup (100 g) roasted pumpkin seeds ½ cup (70 g) dried cranberries ½ cup (65 g) pecan pieces Directions 1. Preheat the oven to 350 ºF (180 ºC) and grease a 9 x 5 (2 L) loaf tin or terrine. 2. Stir the flours, brown sugar, orange zest, cardamom, pepper, baking powder, baking soda and salt in a large mixing bowl. In a separate bowl, whisk the buttermilk, maple syrup and molasses together. Add this to the flour mixture and whisk until blended. Stir in the dates, pumpkin seeds, cranberries and pecan pieces. Scrape this into the prepared pan and spread to level. Bake the loaf for about 50 minutes, until a tester inserted in the centre of the loaf comes out clean. Cool the loaf in its tin for 30 minutes, then turn it out onto a cooling rack to cool completely. It’s best to make this a day ahead, then wrap and chill overnight before slicing (a chilled loaf cuts into thin slices more easily.) 3. Preheat the oven to 300 ºF (150 ºC) and line two baking trays with parchment paper. 4. Slice the chilled loaf as thinly as possible using a serrated knife. Place the slices onto the prepared baking trays – they can be quite close together. Toast the slices for 20 minutes, then remove the trays, flip the crackers over and toast another 20 minutes until browned and crisp. Let the crackers cool on the tray. If the crackers still feel soft after cooling, then can be returned to the oven. Tips and Substitutions The crackers will keep for up to a week in an airtight container. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #OhYum #ThePerfectChristmasDinner

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5