• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

GREEN CHILE CORN TAMALES: The Easiest Way to Make Them/Step by Step скачать в хорошем качестве

GREEN CHILE CORN TAMALES: The Easiest Way to Make Them/Step by Step 11 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
GREEN CHILE CORN TAMALES: The Easiest Way to Make Them/Step by Step
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: GREEN CHILE CORN TAMALES: The Easiest Way to Make Them/Step by Step в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно GREEN CHILE CORN TAMALES: The Easiest Way to Make Them/Step by Step или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон GREEN CHILE CORN TAMALES: The Easiest Way to Make Them/Step by Step в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



GREEN CHILE CORN TAMALES: The Easiest Way to Make Them/Step by Step

I made these Green Chile Corn Tamales with Hatch green chile, fire-roasted corn, and pepper jack cheese, and I show you Step by Step two different ways to make them: First I show you by spreading the masa and then filling the middle with the chile, corn & cheese. But then I show you, if you combine those ingredients directly into the masa, you don't have to spread it across the corn husk, you can just plop a spoonful directly on, fold, and shape with your fingertips. Be sure to watch for instructions. Below is the basic recipe: Also, if you choose to use Masienda brand Masa Harina, you can visit https://www.masienda.com and use the Code: MARCYINSPIRED10 for a 10% discount on your order. Green Chile Corn Tamales You will first need a package of ojas (corn husks) Be sure to soak them in hot water for a minimum of 2-4 hours before making your tamales. This will make them pliable and easy to use when it comes time to spread the masa onto them. For the Masa you will need: 6 cups of Masa Harina 1 Tbsp. baking powder 2 tsp. salt 1 tsp. garlic powder 1 tsp. green chile powder (optional) 1 lb. or 2 cups of lard 5 cups of broth (I use chicken broth, but any kind will do) Start by whipping the lard. I do this using a stand mixer and I let it whip for 10 -15 minutes until it's light and airy. (This is the secret to light & fluffy tamales). While that's whipping, combine all the dry ingredients in a separate bowl. Then slowly begin adding the dry ingredients to the stand mixer, while alternating with the liquid. Once all the ingredients have been incorporated into the bowl, continue to let it mix a few more minutes. Then, stop the mixer and do a "Float Test." Take a small piece of masa and drop it into a glass or water. If it floats, your masa is ready. If it sinks to the bottom, try adding a Tbsp. or two more broth and let it continue to whip. Once ready, set aside. For the filling you will need: 2 cups of Hatch green chile (roasted, peeled, de-seeded, & chopped) 16 oz. roasted corn (If using canned corn, drain liquid) 4 cups shredded cheese of your choice (I used pepper jack in this video) Please, refer to video for differing ways to assemble your tamales. Then place in large steam pot with plenty of water for steaming at the bottom. Cover with a lid, place on stovetop. Tamales should steam for 1 1/2 hours over medium heat. Make sure water on bottom does not go dry. Tamales should be steaming the entire time. After 1 1/2 hours, turn off heat and let set at least 10 minutes before trying. The tamales should easily pull away from the husk, and they should be firm but still very moist. Enjoy! Thanks so much for checking out this video. If you liked it, please give it a Thumbs Up and Subscribe to this channel, if you haven't already. I also invite you to follow me on Instagram at   / marcyinspired   or on Facebook at https:www.facebook.com/marcyinspired. All music in this video used with rights from Storyblocks: "Sweet Christmas" "A Very Happy Christmas"

Comments
  • КАК ПРИГОТОВИТЬ ИДЕАЛЬНУЮ МАСУ ДЛЯ ТАМАЛЕ: После этого простого рецепта вы больше никогда не купи... 1 год назад
    КАК ПРИГОТОВИТЬ ИДЕАЛЬНУЮ МАСУ ДЛЯ ТАМАЛЕ: После этого простого рецепта вы больше никогда не купи...
    Опубликовано: 1 год назад
  • How To Make My Great Grandma’s Awesome Hatch Green and Chile Cheese Tamales From Start To Finish. 3 года назад
    How To Make My Great Grandma’s Awesome Hatch Green and Chile Cheese Tamales From Start To Finish.
    Опубликовано: 3 года назад
  • I Cook This EVERY MORNING Now! A New 5-Minute Breakfast! Nobody Knows This Recipe! 6 часов назад
    I Cook This EVERY MORNING Now! A New 5-Minute Breakfast! Nobody Knows This Recipe!
    Опубликовано: 6 часов назад
  • Тамале с курицей и сыром в зеленом чили | Простые ингредиенты | Шаг за шагом ❤️ 2 года назад
    Тамале с курицей и сыром в зеленом чили | Простые ингредиенты | Шаг за шагом ❤️
    Опубликовано: 2 года назад
  • Не добавляйте воду сразу при варке кукурузы. Шеф-повар дает идеальные советы! 11 месяцев назад
    Не добавляйте воду сразу при варке кукурузы. Шеф-повар дает идеальные советы!
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • БИСКОЧОС (он же БИСКОЧИТОС): как приготовить официальное печенье штата Нью-Мексико 3 года назад
    БИСКОЧОС (он же БИСКОЧИТОС): как приготовить официальное печенье штата Нью-Мексико
    Опубликовано: 3 года назад
  • Diné Bi Ch’iiya Bahane' - How to Make Blue Corn Tamales and Blue Corn Dumpling 5 лет назад
    Diné Bi Ch’iiya Bahane' - How to Make Blue Corn Tamales and Blue Corn Dumpling
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Тамалес с сыром и перцем | Тамалес де раджас с этим | Мексиканская кухня | Вилла Кочина 3 года назад
    Тамалес с сыром и перцем | Тамалес де раджас с этим | Мексиканская кухня | Вилла Кочина
    Опубликовано: 3 года назад
  • ТРОГАТЕЛЬНЫЙ ЭПИЗОД 3: Ищите дом вместе с нами 1 год назад
    ТРОГАТЕЛЬНЫЙ ЭПИЗОД 3: Ищите дом вместе с нами
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🇩🇪🇷🇺 Немка в России: Вся правда о русских — что они сделали со мной в Москве! 12 дней назад
    🇩🇪🇷🇺 Немка в России: Вся правда о русских — что они сделали со мной в Москве!
    Опубликовано: 12 дней назад
  • Я и представить себе не мог, что капуста может быть ТАКОЙ вкусной! Теперь готовлю её каждую неделю. 4 месяца назад
    Я и представить себе не мог, что капуста может быть ТАКОЙ вкусной! Теперь готовлю её каждую неделю.
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Как приготовить мягкие, тающие во рту тамале с говядиной 1 месяц назад
    Как приготовить мягкие, тающие во рту тамале с говядиной
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • GREEN CHILE CHICKEN & CHEESE TAMALES: How to Make Authentic Tamales With Hatch Chile & Homemade Masa 4 года назад
    GREEN CHILE CHICKEN & CHEESE TAMALES: How to Make Authentic Tamales With Hatch Chile & Homemade Masa
    Опубликовано: 4 года назад
  • ЗАКУСКА ИЗ СЕЛЁДКИ! ВКУСНЕЕ ЧЁРНОЙ ИКРЫ! ЗА ПАРУ МИНУТ! 1 месяц назад
    ЗАКУСКА ИЗ СЕЛЁДКИ! ВКУСНЕЕ ЧЁРНОЙ ИКРЫ! ЗА ПАРУ МИНУТ!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • GREEN CHILE TORTILLAS: Deliciously Flavored with Hatch Green Chile/Step-by-Step Recipe 2 месяца назад
    GREEN CHILE TORTILLAS: Deliciously Flavored with Hatch Green Chile/Step-by-Step Recipe
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • 10 Minute Old Fashioned Peanut Brittle is So Easy to Make 2 месяца назад
    10 Minute Old Fashioned Peanut Brittle is So Easy to Make
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Тамалес Рика Бэйлесса: Тамалес с курицей и зеленым чили 4 года назад
    Тамалес Рика Бэйлесса: Тамалес с курицей и зеленым чили
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как приготовить ТАМАЛЕ С КУРИЦЕЙ И ЗЕЛЕНЫМ ЧИЛИ | НАСТОЯЩИЕ МЕКСИКАНСКИЕ ТАМАЛЕ | Villa Cocina 5 лет назад
    Как приготовить ТАМАЛЕ С КУРИЦЕЙ И ЗЕЛЕНЫМ ЧИЛИ | НАСТОЯЩИЕ МЕКСИКАНСКИЕ ТАМАЛЕ | Villa Cocina
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Беру САМОЕ ТОНКОЕ дешёвое САЛО и готовлю ШЕДЕВР. Вкуснятина за КОПЕЙКИ. 1 год назад
    Беру САМОЕ ТОНКОЕ дешёвое САЛО и готовлю ШЕДЕВР. Вкуснятина за КОПЕЙКИ.
    Опубликовано: 1 год назад
  • I Went to a Remote Village… Their Winter Food Secret BLEW MY MIND! 11 дней назад
    I Went to a Remote Village… Their Winter Food Secret BLEW MY MIND!
    Опубликовано: 11 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5