• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Persian Eggplant Dip: Kashke Bademjan скачать в хорошем качестве

Persian Eggplant Dip: Kashke Bademjan 1 year ago

cooking show

greek food

greek recipes

Dimitra Khan

euro bakery and cafe

easy recipes

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Persian Eggplant Dip: Kashke Bademjan
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Persian Eggplant Dip: Kashke Bademjan в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Persian Eggplant Dip: Kashke Bademjan или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Persian Eggplant Dip: Kashke Bademjan в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Persian Eggplant Dip: Kashke Bademjan

Print this recipe here: https://www.dimitrasdishes.com/kashke... Ingredients 2 eggplants, peeled and sliced olive oil 1 large onion, halved and sliced 4-5 garlic cloves, grated salt, to taste freshly cracked black pepper, to taste 1/8 teaspoon ground turmeric saffron broth: a pinch of saffron and 3/4 cup boiling water 2-3 tablespoons kashk, Greek yogurt, or sour cream 2 tablespoons dried mint leaves Instructions Season the eggplant slices liberally with salt and place them in a collander. Place a plate on top to weigh them down and set aside for 30-60 minutes. The eggplant will release lots of liquid. Drain it and discard. Pat them completely dry using paper towels. In the meantime, make the saffron broth by adding a pinch of saffron to a small pitcher. Pour 3/4 cup of boiling hot water into the pitcher and set aside. Make the caramelized onions: Place the onions, a quarter cup (or more) olive oil in a skillet. Season with a pinch of salt and cook over medium heat until soft and caramelized. Add the garlic and warm through until fragrant. Season with mint and turmeric and warm through. Reserve a quarter of this mixture to use as a garnish. Heat some oil in a frying pan and fry the eggplant slices in several batches until soft and golden. Alternatively, you may roast the eggplant in a preheated 425 °F oven until tender. Once the eggplants are finished frying transfer them to a tray lined with paper towels to absorb the excess oil. Chop the eggplant and add it to the pan with the onions. Add the saffron broth and cook it over medium-heat for 15 minutes. Add more water if necessary. Mash the eggplant. Taste and adjsut the seasoning if needed. If the eggplant still has a bit of a bitter taste add a half teaspoon or more of sugar. Add the kashk and mix together. Transfer the dip to a serving plate. Garnish with the reserved onions, some dried mint, and drizzle some kashk over the top. Serve this dip with toasted pita bread. Kali Orexi!Music Used: Greek Sun Time (With Intro) ITEM ID: 66582698 By: tonyanthony Its All Greek ITEM ID: 84456733 By: LowNotes Official Facebook Page:   / dimitrasdishes   Instagram:   / dimitras.dishes   Pinterest:   / dimitrasdis0637  

Comments
  • آموزش کشک و بادمجان اصیل و خوشمزه ایرانی همراه با مریم امیری 2 years ago
    آموزش کشک و بادمجان اصیل و خوشمزه ایرانی همراه با مریم امیری
    Опубликовано: 2 years ago
    97982
  • کشک بادمجان درست و حسابی، مزه‌ای لایق مدال المپیک که در مورد ۳۵ سال تکامل با شما صحبت می‌کند 2 years ago
    کشک بادمجان درست و حسابی، مزه‌ای لایق مدال المپیک که در مورد ۳۵ سال تکامل با شما صحبت می‌کند
    Опубликовано: 2 years ago
    554151
  • Low-Carb Vegetarian Greek Lasagna: Eggplant with Spinach & Feta. To Die For! 3 years ago
    Low-Carb Vegetarian Greek Lasagna: Eggplant with Spinach & Feta. To Die For!
    Опубликовано: 3 years ago
    83721
  • Kashke Bademjan (Persian Eggplant and Mint Dip)  بهترین کشک بادمجان ایرانی بزبان انگلیسسی با جزییات 3 years ago
    Kashke Bademjan (Persian Eggplant and Mint Dip) بهترین کشک بادمجان ایرانی بزبان انگلیسسی با جزییات
    Опубликовано: 3 years ago
    47302
  • 🥔Potatoes and Eggs:match made in culinary heaven!This dish is a finger licking good!🥔🥚 4 days ago
    🥔Potatoes and Eggs:match made in culinary heaven!This dish is a finger licking good!🥔🥚
    Опубликовано: 4 days ago
    196
  • Mediterranean Chickpea Salad Ready in 15 Mins! 3 years ago
    Mediterranean Chickpea Salad Ready in 15 Mins!
    Опубликовано: 3 years ago
    1544906
  • Мясо с баклажанами по-грузински. Ароматная вкуснятина! 1 year ago
    Мясо с баклажанами по-грузински. Ароматная вкуснятина!
    Опубликовано: 1 year ago
    2846900
  • Лучшая ОБЩАГА: как живут студенты Бауманки! 1 day ago
    Лучшая ОБЩАГА: как живут студенты Бауманки!
    Опубликовано: 1 day ago
    214610
  • Make these potatoes once and you'll be making them Forever! Fried Potatoes with Mushrooms. 1 year ago
    Make these potatoes once and you'll be making them Forever! Fried Potatoes with Mushrooms.
    Опубликовано: 1 year ago
    952972
  • Khoresh Bademjan (Persian Eggplant Stew) - Cooking with Yousef 4 years ago
    Khoresh Bademjan (Persian Eggplant Stew) - Cooking with Yousef
    Опубликовано: 4 years ago
    137764

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS