• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Pressing Matters: The Juicy History of the Duck Press скачать в хорошем качестве

Pressing Matters: The Juicy History of the Duck Press 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Pressing Matters: The Juicy History of the Duck Press
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Pressing Matters: The Juicy History of the Duck Press в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Pressing Matters: The Juicy History of the Duck Press или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Pressing Matters: The Juicy History of the Duck Press в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Pressing Matters: The Juicy History of the Duck Press

The Chuck Williams Culinary Arts Museum, located at the Culinary Institute of America at Copia, in Napa, CA, houses more than 4,000 culinary artifacts from the Williams Sonoma founder’s personal collection. The exhibit includes a collection of duck presses from France, dating from 1910–1945. Also known as a canardière in French, a duck press is used to prepare canard à la rouennaise, or "duck in blood sauce," an iconic dish in classic French cuisine and the epitome of extravagant tableside service. Learn more about the museum and visiting hours: https://www.ciaatcopia.com/chuck-will... Watch videos about a selection of museum artifacts:    • Chuck Williams Culinary Arts Museum   Special thanks to Williams Sonoma Inc. Corporate Archives for sharing photography for use in this video series. ————————————————————————————————————————————————————— CIA: https://www.ciachef.edu CIA for Enthusiasts: https://www.ciafoodies.com CIA at Copia: https://www.ciaatcopia.com CIA ProChef: https://www.ciaprochef.com Founded in 1946, the Culinary Institute of America is the world’s premier culinary college. Dedicated to developing leaders in foodservice and hospitality, the independent, not-for-profit CIA offers master’s, bachelor’s, and associate degrees with majors in culinary arts, baking and pastry arts, food business management, hospitality management, culinary science, and applied food studies. The college also offers executive education, certificate programs, and courses for professionals and enthusiasts. Its conferences, leadership initiatives, and consulting services have made CIA the think tank of the food industry and its worldwide network of more than 50,000 alumni includes innovators in every area of the food world. CIA has locations in New York, California, Texas, and Singapore.

Comments
  • Welcome to the Chuck Williams Museum 1 год назад
    Welcome to the Chuck Williams Museum
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как я получила работу в The French Laundry 15 лет назад
    Как я получила работу в The French Laundry
    Опубликовано: 15 лет назад
  • Unbeatable Factory Process of Recycling Ship Anchor Chain and Manufacturing Truck Axle 2 дня назад
    Unbeatable Factory Process of Recycling Ship Anchor Chain and Manufacturing Truck Axle
    Опубликовано: 2 дня назад
  • The Fluffy History of Savoy Cake 9 месяцев назад
    The Fluffy History of Savoy Cake
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • McBean Gallery Tour: Whitney Family Trophy Collection 6 дней назад
    McBean Gallery Tour: Whitney Family Trophy Collection
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Napa Valley's Culinary Institute of America. Things to do in Napa #foodies 1 год назад
    Napa Valley's Culinary Institute of America. Things to do in Napa #foodies
    Опубликовано: 1 год назад
  • Behind the scenes at The French Laundry | Secret Table 6 лет назад
    Behind the scenes at The French Laundry | Secret Table
    Опубликовано: 6 лет назад
  • The Udderly Charming History of Cow Creamers 1 год назад
    The Udderly Charming History of Cow Creamers
    Опубликовано: 1 год назад
  • Homemade Portuguese Chouriço | Traditional Family Recipe 4 месяца назад
    Homemade Portuguese Chouriço | Traditional Family Recipe
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Французская прачечная: как это было? 3 года назад
    Французская прачечная: как это было?
    Опубликовано: 3 года назад
  • A LIVE Tour of The French Laundry with Chef Thomas Keller 8 лет назад
    A LIVE Tour of The French Laundry with Chef Thomas Keller
    Опубликовано: 8 лет назад
  • The French Laundry before it was Thomas Keller's French Laundry 5 лет назад
    The French Laundry before it was Thomas Keller's French Laundry
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Crafting Umami | CIA Students Explore Dashi in Japan 20 часов назад
    Crafting Umami | CIA Students Explore Dashi in Japan
    Опубликовано: 20 часов назад
  • Скрытая правда о французской прачечной (Мишлен вам этого не расскажет) 9 месяцев назад
    Скрытая правда о французской прачечной (Мишлен вам этого не расскажет)
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Risking Their Lives in 5km Dark Tunnels — The Reality of black Coal Miners 4 часа назад
    Risking Their Lives in 5km Dark Tunnels — The Reality of black Coal Miners
    Опубликовано: 4 часа назад
  • Ludzie którzy robią magiczne buty 6 дней назад
    Ludzie którzy robią magiczne buty
    Опубликовано: 6 дней назад
  • The Dish: Thomas Keller 5 лет назад
    The Dish: Thomas Keller
    Опубликовано: 5 лет назад
  • The Art of Shojin Ryori | Chef Daisuke Nomura’s Plant-Based Japanese Cuisine 1 месяц назад
    The Art of Shojin Ryori | Chef Daisuke Nomura’s Plant-Based Japanese Cuisine
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Inside the Recycle Wood Factory – How Wood Waste Becomes MDF Boards (Full Process) 4 дня назад
    Inside the Recycle Wood Factory – How Wood Waste Becomes MDF Boards (Full Process)
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Chef Hajime Yoneda’s “Chikyu” Dish: 110 Ingredients Celebrating Earth 4 недели назад
    Chef Hajime Yoneda’s “Chikyu” Dish: 110 Ingredients Celebrating Earth
    Опубликовано: 4 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5