• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Mimi Sheraton on Food Writing скачать в хорошем качестве

Mimi Sheraton on Food Writing 9 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Mimi Sheraton on Food Writing
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Mimi Sheraton on Food Writing в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Mimi Sheraton on Food Writing или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Mimi Sheraton on Food Writing в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Mimi Sheraton on Food Writing

Mimi Sheraton, former food critic for The New York Times and author of 17 books talks about the world of food writing—choosing why you write about food, the writing process, her evolution into becoming a food writer, reviewing incognito, approaching the task of writing a book, and the need for writing the truth. Learn more at: http://www.ciachef.edu CIA Degree and Certificate programs: http://www.ciachef.edu/academics CIA Restaurants: http://www.ciarestaurantgroup.com Founded in 1946, The Culinary Institute of America is the world’s premier culinary college. Dedicated to driving leadership development for the foodservice and hospitality industry, the independent, not-for-profit CIA offers associate degrees in culinary arts and baking and pastry arts; bachelor’s degree majors in management, culinary science, and applied food studies; and executive education through its Food Business School. Its conferences and consulting services have made the CIA the think tank of the food industry in the areas of health & wellness, sustainability, world cuisines & cultures, and professional excellence & innovation. The college also offers certificate programs and courses for professionals and enthusiasts. Its worldwide network of 48,000 alumni includes leaders in every area of foodservice and hospitality. The CIA has campuses in New York, California, Texas, and Singapore.

Comments
  • Claudia Roden - A Life Writing About Food - SOAS, University of London 12 лет назад
    Claudia Roden - A Life Writing About Food - SOAS, University of London
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Mimi Sheraton, part one | Tony Guida's NY 3 года назад
    Mimi Sheraton, part one | Tony Guida's NY
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to write your PhD thesis (without going insane) 5 лет назад
    How to write your PhD thesis (without going insane)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Vintage Christmas Songs 1960s ~1970s ❄️🎄✨ Frank Sinatra, Nat King Cole, Bing Crosby, Pery Como 11 дней назад
    Vintage Christmas Songs 1960s ~1970s ❄️🎄✨ Frank Sinatra, Nat King Cole, Bing Crosby, Pery Como
    Опубликовано: 11 дней назад
  • How to Succeed in Food Writing (by Really Trying) | Food for Tomorrow Conference | 2016 9 лет назад
    How to Succeed in Food Writing (by Really Trying) | Food for Tomorrow Conference | 2016
    Опубликовано: 9 лет назад
  • История Кулинарного института Америки (ЦРУ) 2 года назад
    История Кулинарного института Америки (ЦРУ)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Food Writer Eric KIM - “No one knows they are going to become a food writer...” 3 года назад
    Food Writer Eric KIM - “No one knows they are going to become a food writer...”
    Опубликовано: 3 года назад
  • Медицина и опасные идеи: на что способна современная генетика? Константин Северинов 17 часов назад
    Медицина и опасные идеи: на что способна современная генетика? Константин Северинов
    Опубликовано: 17 часов назад
  • Габуев: Почему шанс на окончание войны в 2026-м стал выше? Три ключевых фактора 18 часов назад
    Габуев: Почему шанс на окончание войны в 2026-м стал выше? Три ключевых фактора
    Опубликовано: 18 часов назад
  • Sade - Ultimate 1 год назад
    Sade - Ultimate
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Most Legendary 3-Michelin Star Restaurant in Japan 1 год назад
    The Most Legendary 3-Michelin Star Restaurant in Japan
    Опубликовано: 1 год назад
  • 4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation 4 года назад
    4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation
    Опубликовано: 4 года назад
  • Mimi Sheraton, part two | Tony Guida's NY 3 года назад
    Mimi Sheraton, part two | Tony Guida's NY
    Опубликовано: 3 года назад
  • Mimi Sheraton | 1,000 Foods to Eat Before You Die 6 лет назад
    Mimi Sheraton | 1,000 Foods to Eat Before You Die
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов 1 месяц назад
    Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • December Jazz ☕ Positive Morning Winter Jazz Cafe & Sweet Bossa Nova Piano for Uplifting the Day
    December Jazz ☕ Positive Morning Winter Jazz Cafe & Sweet Bossa Nova Piano for Uplifting the Day
    Опубликовано:
  • How You Can Make Money as a Food Writer with Dianne Jacob | The Food Blogger Pro Podcast 4 года назад
    How You Can Make Money as a Food Writer with Dianne Jacob | The Food Blogger Pro Podcast
    Опубликовано: 4 года назад
  • A Masterclass in Narrative Nonfiction with Ben Rawlence 8 лет назад
    A Masterclass in Narrative Nonfiction with Ben Rawlence
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Take a food tour with LA Times critic Jonathan Gold 9 лет назад
    Take a food tour with LA Times critic Jonathan Gold
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Александра Прокопенко: настроения российских элит, повышение налогов, инфляция, Козак и Дмитриев 1 день назад
    Александра Прокопенко: настроения российских элит, повышение налогов, инфляция, Козак и Дмитриев
    Опубликовано: 1 день назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5