У нас вы можете посмотреть бесплатно Orkaitėje kepta višta su citrina🍋 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredientai: ✔️2 kg višta ✔️70 g kambario temperatūros sviesto ✔️4 skiltelės česnako ✔️1 aš druskos ✔️0,5 aš juodųjų pipirų ✔️1 aš kmynų ✔️1 vš vištienos prieskonių ✔️2 vš Vorčesterio padažo ✔️1 citrina Kepti 170C, 2 val. uždengus folija. Folija neturi liestis prie vištienos, kitaip ji prikibs prie odos ir nuimant foliją nuplėšite ją. Folijos dedu dvigubą sluoksnį, taip geriau išsilaiko karštis. Apskrudinimui vištą perkeliu į švarią skardą, išimu citriną, aptepu šlakeliu aliejaus, kepu 170C, 30 min. Skanaus☺️ Oven baked chicken with lemon Ingredients: ✔️2 kg of chicken ✔️70 g room temperature butter ✔️4 cloves of garlic ✔️1 tsp of salt ✔️0.5 tsp black pepper ✔️1 tsp cumin ✔️1 tsp chicken seasoning ✔️2 tbsp Worcestershire sauce ✔️1 lemon Bake at 170C for 2 hours covered with foil. The foil should not touch the chicken or it will stick to the skin and you will tear it off when you remove the foil. I put a double layer of foil, it keeps the heat better. For roasting, I transfer the chicken to a clean tin, remove the lemon, coat with a little oil, bake at 170C for 30 minutes.