У нас вы можете посмотреть бесплатно 【BeluBaba】267 芥末墩子 - 老北京味道 Chinese Cabbage in Mustard Sauce【ENG Sub】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
【我教我家工人姐姐做大廚】 Facebook Link: / belubabayoutube 主要材料 Main Ingredients: 黃芽白菜 1 個 / 1 Chinese Cabbage 薑 3-4 片 / 3-4 slices of Ginger 芥末醬汁材料 Mustard Sauce Ingredients: 砂糖 2 茶匙 / Sugar 2 tsp 白米醋 2-3 湯匙 / White Rice Vinegar 2-3 tbsp 黃芥末醬 2-3 湯匙 / Yellow Mustard 2-3 tbsp 麻油 適量調味 / Sesame Oil to taste 芝麻 適量 / A pinch of Sesame Seeds 鹽 適量調味 / Salt to taste 烹飪步驟 Instructions: 1/ 將黃芽白切半 保持菜頭部份原整 沖洗乾淨 Half cabbage lengthwise. Keep cabbage end in its shape. Rinse & drain well. 2/ 滾水落薑加油加鹽 將黃芽白煮熟 Bring water to boil. Add ginger slices. Cook cabbage with drizzle of oil & pinch of salt. 3/ 撈起瀝乾後 置旁冷卻一下 Remove cabbage from pot & drain well. Set aside to cool down. 4/ 將黃芽白菜葉鋪滿碗內 將黃芽白菜頭置於中間 Arrange a layer of cabbage leaves in a bowl. Place cabbage end in centre of the bowl. 5/ 繼續將菜葉鋪滿碗內輕壓一下 使形成碗狀 Add in remaining leaves & form a firm bowl shape by slightly pressing the leaves. 6/ 以鹽略作調味 然後以保鮮紙包好 放入雪櫃冷藏 1-2 小時 Season with salt. Cover with cling wrap. Keep in fridge for 1-2 hours 7/ 調製芥末醬汁:將醬汁材料拌勻 Mustard Dressing Preparation: Mix well all ingredients & the dressing is ready. 8/ 將冷凍成型的黃芽白置於碟上 澆上醬汁即成 Plate the chilled bowl-shaped cabbage. Coat with dressing & It’s done! 完成!上枱! Ready to serve, enjoy! #芥末墩子 #北京傳統美食 #菲印食譜 #belubaba Music by Naomi - Cantonese with Brittany - https://thmatc.co/?l=3373F0C4 Spices line art created by: https://www.freepik.com/vectors/white... White pepper vector created by pch.vector - www.freepik.com https://www.freepik.com/vectors/basil... Basil leaves vector created by macrovector - www.freepik.com