У нас вы можете посмотреть бесплатно Soutzoukakia - Greek Cumin Meatballs или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This dish was introduced to the Greek cuisine in the beginning of the 20th century. The cumin adds a delightful flavour and taste to the meatballs. Soutzoukakia features on our family table quite a lot! Ingredients for 4 people For the cumin meatballs 4 slices of white bread (you can use wholemeal if you wish) 100ml water 100ml red wine 250g minced beef and 250g minced pork 1 ½ tsp ground cumin 1/2 tsp Greek oregano 3 garlic cloves 100g of plain flour for rolling the meatballs in Vegetable oil for frying Salt and pepper For the sauce: 1 tin chopped tomatoes 1 tbsp. tomato puree 1 medium onion 1 cinnamon stick 2 bay leaves 300ml water