У нас вы можете посмотреть бесплатно Mutton Dry Fry | Mutton Dry Fry Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Mutton Dry Fry Servings - 2 - 3 INGREDIENTS Boneless mutton - 750 grams Ginger garlic paste - 1 tablespoon Tomato - 150 grams Turmeric - 1/4 teaspoon Red chili - 1 teaspoon Coriander powder - 1/2 teaspoon Garam masala - 1/4 teaspoon Salt - 1 teaspoon Water - 440 milliliters Oil - 60 milliliters Curry leaves - 4 - 5 Green chili - 2 tablespoons Lemon juice - 2 teaspoons PREPARATION 1. Take a pressure cooker, add 750 grams boneless mutton, 1 tablespoon ginger garlic paste, 150 grams tomato, 1/4 teaspoon turmeric, 1 teaspoon red chili, 1/2 teaspoon coriander powder, 1/4 teaspoon garam masala, 1 teaspoon salt, 440 milliliters water and mix it well. 2. Cover it with lid and cook till your hear 5 whistles. 3. Open the lid and stir well. Keep aside. 4. Heat 60 milliliters oil in a pan, add 4 - 5 curry leaves, 2 tablespoons green chili and stir well. 5. Add the cooked mutton into it and mix it well. 6. Then, add 2 teaspoons lemon juice and mix it well. 7. Serve.