У нас вы можете посмотреть бесплатно British Strong Ale | Temperature Controllers или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
RECIPE KITS: https://www.atlanticbrewsupply.com/se... CLAWHAMMER BREWING SYSTEM: http://www.clawhammersupply.com/?aff=5 DIGITEN TEMPERATURE CONTROLLER: https://geni.us/M4N6Ga9 INKBIRD TEMPERATURE CONTROLLER: https://geni.us/8kqdy Recipe for 5 gallons: 10 lbs Pale Malt, Maris Otter 8.0 oz Amber Malt 8.0 oz Aromatic Malt (Simpsons) 8.0 oz Barley, Flaked (Thomas Fawcett) 8.0 oz Crystal 45 (45.0 SRM) 2.00 oz Fuggle [4.50 %] - Boil 60.0 min 1.00 oz East Kent Goldings (EKG) [5.00 %] - Boil 5.0 min 1.0 pkg London ESB Ale (Wyeast Labs #1968) OFFERS Where I get all my music (2 months free): http://bit.ly/3kuaLbW Tesla 1,000 free supercharger miles: https://ts.la/martin94382 MY BREWING GEAR pH meter: https://geni.us/L39hEX Hydrometer: https://geni.us/i1tEX Fermenter: https://geni.us/C8uB Grain mill: https://geni.us/KcIDv3 Wireless hydrometer: https://geni.us/ZG7Tuiz PBW for cleaning: https://geni.us/YDBhB Starsan for sanitizing: https://geni.us/4xMFDE MY GLASSWARE Tulip: https://geni.us/oWlxk Stemmed: https://geni.us/tvfH Pilsner: https://geni.us/AHtVzeN Flight paddle: https://geni.us/UFNoykh MY VIDEO GEAR Main camera: https://geni.us/vi98vr Second camera: https://geni.us/Rw61 Main lens: https://geni.us/BobhSAf Second lens: https://geni.us/DeBQ4O Microphone: https://geni.us/luBVt Lights: https://geni.us/8aMbDC These are Amazon affiliate links. It does not cost you anything to use these links and helps support the channel. Thanks for watching! Join me on my Homebrew Challenge to brew all 99 BJCP beer styles: • Brewing all 99 BJCP Beer Styles | Homebrew... Created by: Martin Keen Business inquiries: [email protected]