У нас вы можете посмотреть бесплатно Artificial flavours’ dire effects! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Most of the time, food flavours and colours are used to improve the basic chemical characteristics of foods. Food colourings can start making foods appear more attractive, while food flavours can be used to improve the taste of foods or give bland foods a fresh flavour. Flavourings are added to food to make it taste better, like making it sweeter or giving it a new taste. Food flavourings can also help keep food fresh for a long time, and they can be either natural or made in a lab. Flavourings don’t add any nutritional value to the food, and some of them can even be harmful. Especially smoked foods are thought to cause cancer, but people like them because of their taste.